DOLAR32,3926% -0.1
EURO34,6225% -0.56
STERLIN40,4987% -0.79
FRANG35,2477% -1.19
ALTIN2.387,61% -1,95
BITCOIN60.133,29-4.188

Çankırı’da Muhtarlar Toplantıları Sürüyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı’da Muhtarlar Toplantıları Sürüyor
reklam

Çankırı’nın ilçelerinde muhtarlar toplantıları yapılıyor. Toplantılara katılan AK Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, muhtarların istek ve görüşlerini dinliyor, çözüm önerileri üzerinde istişare ediliyor.

Çankırı’da pandemi nedeniyle gerçekleştirilemeyen muhtarlar toplantıları 6 Kasım’da Bayramören’de başladı. Daha sonra Atkaracalar, Çerkeş, Ilgaz, Kızılırmak ile devam eden toplantılar bugün de Şabanözü’nde yapıldı.

Sosyal medya hesabından Şabanözü’nde muhtarlar toplantısının yapıldığını duyuran Çivitcioğlu, şu ifadelere yer verdi:

‘’Şabanözü ilçemizde muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemiz köylerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda 2021 yılında gerçekleştireceğimiz yatırımlarla ilgili yol haritamızı da istişareyle belirliyoruz. Hizmet için buradayız ve hep daha da fazlası için çalışacağız.’’

Özcan: Muhtarlarla İstişare Toplantımızı Gerçekleştirdik

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan da muhtarlar toplantısının geniş bir katılımla gerçekleştirildiğini duyurdu. Özcan, ‘’Köylerimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz’’ dedi.

Özcan, ‘’Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, AK Parti İl Başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, İl genel meclis başkanımız Sayın Mustafa Çıbık, İlçe Başkanımız Sayın Uğur Soydaş ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte muhtarlar ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Muhtarlarımızın taleplerini dinleyerek ilçemiz ve köylerimiz için yapılması gereken hizmetler ne ise onları en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız’’ ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.