DOLAR32,4976% 0.1
EURO34,8496% 0.18
STERLIN40,7658% 0.44
FRANG35,7374% 0.28
ALTIN2.475,71% 0,54
BITCOIN2.033.664-2.963

Aksaray İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Aksaray İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği kuruldu
reklam

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, beraberindeki heyetle kurulan birliğin hizmet vereceği alanlarda incelemelerde bulundu.

Aksaray Belediyesine ait hayvan barınağını da ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Kumbuzoğlu; Aksaray Belediyesi, Aksaray İl Özel İdaresi ile birlikte 7 ilçeve  14 belde belediyenin üyesi olduğu Aksaray İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği’nin kısa sürede eksikliklerinin tamamlanarak hizmete başlayacağını ifade etti.

Hayvanların korunması ve rehabilitasyonu için etkin hizmet verilecek

Vali Kumbuzoğlu; birliğin şehirdeki sahipsiz hayvanların refahının sağlanması için çalışma yürüteceğini kaydederek tüm paydaşlarla birlikte sahipsiz hayvanların korunması ve rehabilitasyonu konusunda daha etkin adımlar atılacağını belirtti.

Ziyaretlerde Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoldaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Murat Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Nejdet Demir, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Musa Bozkurt, Aksaray Veteriner Hekimler Odası Başkanı Önder Yıldız, Aksaray İli Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği Müdürü Yılmaz Aktemir ve diğer ilgililer hazır bulundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.