DOLAR32,5139% -0.1
EURO34,8126% -0.17
STERLIN40,5033% -0.05
FRANG35,6083% -0.25
ALTIN2.426,31% -0,16
BITCOIN65.915,64-0.845

1074ÇankırıSpor’da Barbaros Özdemir Dönemi

Yayınlanma Tarihi : Google News
1074ÇankırıSpor’da Barbaros Özdemir Dönemi
reklam

1074 Çankırı Spor yönetiminin toptan istifası sonrası yapılan genel kurul toplantısı sonucunda ünlü televizyoncu Barbaros Özdemir kulübün yeni başkanı oldu.

İstanbul’da başarılı bir  şekilde yayıncılık alanında faaliyet gösteren Özdemir “İnşallah ilerleyen günlerde çok farklı projelerle Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacağız, bundan emin olabilirsiniz. Buraya gelirken sponsorumuzla geldik.” açıklamasını yaptı.

Cebinde sponsorlarla gelen yeni başkan Özdemir konuşmasına şöyle devam etti.

“Yakın zamanda şehitlerimiz oldu onlara Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyoruz. Pandemi dönemindeyiz. Sağlık çalışanlarımıza tekrardan minnettar olduğumuzu belirtmek isterim. Bir şehrin umudu var diye yola çıkmışlar yıllar önce. Bir şehrin umudu futbol takımı. O şehrin umudu için gönül veren birlik olan her türlü fedakarlığı ailesinden, evinden uzak olup maddi gereken bütün ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan bir yönetim oldu bugüne kadar. İnşallah o arkadaşlarla beraber yeni yönetimde daha güçlü olacağımıza inanıyorum.

Çünkü futbol gerçekten çok farklı bir duygudur. Bunu gençliğimde çok yaşayan bir insanım aslında. Gerçekten futbolu verdiği heyecan bir şehre çok farklı şeyler katabilir. Bu 2 senede bu heyecanı geçen sene çok ciddi yaşandı. İnşallah bundan sonrada benimsediğim nokta şu ki bütün herkes el ele Çankırı’nın umudu olmaya çalışıyor. İnşallah ilerleyen günlerde çok farklı projelerle Çankırı adına çok iyi şeyler yapmak için uğraşacak bundan emin olabilirsiniz.”

SPONSORLARIMIZLA GELDİK
“Buraya gelirken sponsorumuzla geldik. İstanbul Çankırı Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can’ın sahibi olduğu Carmed İlaç ilk sponsorumuz oldu. Biz inşallah hep birlikte inandığımız şeylere imza atarız diye düşünüyorum. Herkese hayırlı uğurlu olsun şimdiden” dedi.

İŞTE 1074ÇANKIRI SPOR’UN YENİ YÖNETİMİ
Barboros Özdemir Başkan, Hakan Dereli 2.ci Başkan, Cevat Yavuz As Başkan, Bahadır Akbaba As Başkan, Arif Dede As Başkan, Alaattin Arslan, Ömer Dede, Ethem Canpolat, Hüseyin Yazıcıoğlu, Atıf Koç, Ramazan Akpunar, Sabir Havan, Şenol Göktaş ayram Baş, Murat Çavuş, Erkan Efe, Yunus Emre Çelik, Emrah Kaymaz, Ali Bayır, İsa Altun, Bora Kanat, Hakan Yavuz, Rüstem Karadeniz, Ahmet Usta

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.