DOLAR32,4073% -0.08
EURO34,6488% -0.53
STERLIN40,5372% -0.74
FRANG35,2857% -1.12
ALTIN2.391,23% -1,80
BITCOIN60.174,37-4.498

Emniyet Müdürü Aksoy’dan ÇGH

Yayınlanma Tarihi : Google News
Emniyet Müdürü Aksoy’dan ÇGH
reklam

Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’dan Çok Güzel Hareket

Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’un Cuma namazı için gittiği camiden çıkışı esnasında bir vatandaşın cep telefonu ile çektiği görüntü sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Çankırı merkezde bulunan Büyük Camii’de Cuma namazını kılan Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy cami çıkışında ayakkabısını giymekte zorlanan yaşlı vatandaşın ayağına eğilerek, ayakkabısını giymesine yardım etti.

Orada bulunan bir vatandaşın cep telefonuyla çektiği görüntü neticesinde sosyal medyaya yansıyan fotoğraf karesi vatandaştan tam not aldı.

Devleti temsil eden kuruluşlardan birisi olan emniyet müdürlüğünün başındaki bir ismin vatandaşa karşı bu denli samimi yaklaşımı, devletin yeri geldiğinde sert, yeri geldiğinde de şefkat dolu olduğunu adeta gözler önüne serdi.

Önceki aylarda gerçekleşen takdir kazanan bu davranış, vatandaşın sosyal medyada paylaşmasıyla ortaya çıktı.

2 yılı aşkın bir süredir Çankırı İl Emniyet Müdürü olarak görev yapan Sadettin Aksoy sadece bu fotoğraf karesinde değil, hayatın her alanında vatandaşla olan samimi, içten diyaloglarıyla takdir kazanmaya devam ediyor. Sosyal medyayı da oldukça etkin kullanan Emniyet Müdürü Aksoy adeta devlet ile vatandaş arasında gönül köprüsü kurmuş durumda.

AKSOY’A HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLDİ.

18 Aralık 2019 tarihinde Ankara Hilton Garden Otel’de ÇANKIRI-BİR, Çankırı Bürokratlar, Kamu Çalışanları ve İş Adamları Birliği tarafından gerçekleştirilen “alanında en iyiler ödül töreni”nde Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a “fahri hemşehrilik beratı takdim” edildi.

Aslen Ankara’lı olan Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy’a Çankırı Belediyesi Meclis Kararı ile oluşturulan “fahri hemşehrilik beratı”nı ÇANKIRI-BİR tarafından düzenlenen “alanında en iyiler ödül töreni”nde Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen takdim etti.

Çankırı’yı kendi memleketi, Çankırılıları da hemşehrileri olarak gördüğünü ifade eden Çankırı İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy bu jestleri için ÇANKIRI-BİR ve Çankırı Belediyesi’ne teşekkür etti.

Sosyal medya hesabından da bir paylaşımda bulunan Aksoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

” Artık Çankırı’nın Fahri Hemşehrisiyim. Beratımızı Çankırı Belediye Başkanımız Sayın İsmail Hakkı Esen’den aldık. Güzel organizasyon için Çankırı-Bir’e teşekkür ederim. Çankırı ve Çankırı’lılara hizmet etmek benim için onurdur. Allah daha iyi hizmetler etmeyi nasip eder inşallah.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.