DOLAR32,3840% -0.12
EURO34,7908% -0.06
STERLIN40,6519% -0.42
FRANG35,5634% -0.3
ALTIN2.411,83% -0,95
BITCOIN61.780,94-0.887

Av. Rüstem Karadeniz Adaylığını açıkladı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Av. Rüstem Karadeniz Adaylığını açıkladı
reklam

Av. Rüstem Karadeniz, İyi Parti Çankırı Merkez ilçe Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Karadeniz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “ Bugüne kadar bir neferi olduğum partimizde, zaman geliyor ve geçmiş gelecekten daha uzak kalıyor düşüncesiyle önümüzdeki süreçte daha aktif görev almak üzere gönüllü oldum.” dedi.

Av.Rüstem Karadeniz’in basın alıklaması:

“Değerli Çankırılı hemşerilerim, sevgili yol arkadaşlarım, Buradan Çankırı İYİ Parti Merkez İlçe Başkan adaylığımı huzurunuzda açıklıyorum

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız bugünlerde, Ulu Önderimizin ‘İktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr-ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!’ sözleriyle vermiş olduğu görev, bugün her zamankinden daha anlamlı hale gelmiştir.
Aldığımız bu görevden hareketle, dünden çok daha fazla çalışmak ve sorumluluk almak durumunda olduğumuzun bilincindeyiz.
Maalesef, ülkede uzun zamandır hava kapalı ve insanlar umutsuz. Konuşamayanların hatip, şifa veremeyenlerin tabip, yazamayanların katip olduğu, hadsizliğin özgüven sayıldığı bir dönem yaşıyoruz.
Güneş diz çökenlerden evvel, ayakta duranları aydınlatır inancıyla, bizzat içinde yer aldığım, İYİ Partimizin kuruluşu ve İl Teşkilatlanmasında, gün ağarana kadar çalıştığımız zorlu günlerden, ne mutlu ki aşama aşama bugünlere geldik.
Bugüne kadar bir neferi olduğum partimizde, zaman geliyor ve geçmiş gelecekten daha uzak kalıyor düşüncesiyle önümüzdeki süreçte daha aktif görev almak üzere gönüllü oldum.
Bu maksatla, Partimizin 3’üncü Olağanüstü Kongresinde Çankırı Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğumu çok sevgili Çankırılılarla, çok zor koşullardan geçerek bugünlere geldiğimiz yol arkadaşlarımla ve tüm dostlarla, özellikle de 29 Ekim’de paylaşmaktan ayrı bir mutluluk duyuyorum.
İnanıyorum ki, bundan önceki gayretlerimiz, bundan sonra yapmaya niyet ettiklerimizin teminatı olacaktır.
Saygı ve sevgilerimle.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.