BIST 100
13.458,10 1,24%
DOLAR
47,5193 0,13%
EURO
54,8037 0,05%
GRAM ALTIN
6.186,48 -1,14%
FAİZ
42,05 0,12%
GÜMÜŞ GRAM
88,55 -1,64%
BITCOIN
62.910,00 -2,79%
GBP/TRY
64,0933 0,17%
EUR/USD
1,1528 0,00%
BRENT
90,12 1,22%
ÇEYREK ALTIN
10.114,89 -1,14%
Çankırı Açık
Çankırı hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • Yaşam
  • Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, emniyet mensuplarıyla iftar yaptı – Birlik Haber Ajansı

Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, emniyet mensuplarıyla iftar yaptı – Birlik Haber Ajansı

e3-29.jpg

KARS-BHA

Kars'ın Arpaçay ilçe Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, İftarını İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis memurlarıyla birlikte açtı. İlçe Emniyet Amiri Aykut Bağcı tarafından karşılanan Kaymakam Muhammed Burak Akköz, personeller ile tek tek tokalaşarak sohbet etti.

İftar programında bir konuşma gerçekleştiren Kaymakam Akköz, mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, Çok şükür milletimizin birliğini, devletimizin bekasını düşünen Polis Teşkilatımız, Jandarmamız, Ordumuz var. Topyekün aziz milletimizin evlatları var. Devletimizin ve milletimizin birliği, beraberliği uğruna geçmişten bugüne hiç çekinmeden, gözünü kırpmadan can veren aziz şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla yâd ediyorum. Bu mücadelede gazi olan kardeşlerimize Allah’tan şifa diliyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını ve milletimizin bütün evlatlarını minnetle yâd ediyorum, Personellere çalışmalarında kolaylıklar ve hayırlı görevler dileğinde bulundu."

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. 

İftar programına Kaymakam Muhammed Burak Akköz, Cumhuriyet Savcısı Selman Özbek ve Belediye Başkanı Zeki Elma ile birlikte, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Polis memurları katıldı.

4 kişi görseli olabilir

3 kişi görseli olabilir



Digor ESO Başkanı Cemal Bölgi'den ziyaret

Digor ESO Başkanı Cemal Bölgi'den ziyaret

4 kişi görseli olabilir

3 kişi ve yazı görseli olabilir

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.