DOLAR32,5581% -0.03
EURO34,9321% 0.03
STERLIN40,5800% 0.02
FRANG35,7015% -0.05
ALTIN2.428,83% -0,05
BITCOIN66.280,00-0.388

Arslan “Tek amacımız şehrimizin takımına sahip çıkmak”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Arslan “Tek amacımız şehrimizin takımına sahip çıkmak”
reklam

Geçtiğimiz gün Sakarya Spor’u Türkiye Kupası dışında bırakan 1074 Çankırı Spor Başkanı Alaattin Arslan “Tek amacımız siyaseti bir kenara bırakıp nefsimizi körelterek fitneden uzak durarak şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkmaktır. Şahısların geçici 1074 Çankırıspor’umuzun daim olması bizim için daha önemlidir.” açıklamasını yaptı.

Kulübün resmi intnet sitesinde bir açıklama yayınlayan Arslan “Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Sakaryaspor’u eleyerek adını 4. tura yazdıran futbolcularımızı, teknik ekibimizi, çalışanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Alaattin Arslan’ın açıklaması:
Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur maçında Sakaryaspor’u eleyerek adını 4. tura yazdıran futbolcularımızı, teknik ekibimizi, çalışanlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

Sakaryaspor gibi köklü bir kulübü deplasmanda elediğimiz için çok mutluyum buna Çankırı olarak ihtiyacımız vardı. İyi bir transfer dönemi geçirdiklerini dile getiren Alaattin Arslan ”Genç ve tecrübeli hedefi olan futbolcular transfer ettik. Birbirinden değerli oyuncuları kadromuza kattık ve bence çok başarılı transferler yaptık.”

5 eksikle Çarşamba’ya gidiyoruz
Çarşambaspor maçı ile lige odaklanmak istiyoruz. Zorlu Sakaryaspor maçının ardından 2 kırmızı kart cezalısı 3 oyuncumuzunda sakatlığı inşallah bize olumsuz bir şekilde yansımaz. Takımın başarılı olması için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyleyen Alaattin Arslan taraftarları ve iş adamlarımızı takıma destek olmaya çağırarak “Takımın futbolcusu, taraftarı ve yönetimiyle birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yarın çok daha önemli bir maçımız var.

Biz Çankırı ismini hep dik tuttuk iyi oynayarak, mücadele ederek, memleketimizi sahiplendik. Şimdi şehrin ileri gelenleri bizi sahiplensin. Takıma destek için sözler verildiği hatırlatan Alaattin Arslan, artık eyleme geçilmesi gerektiğini de aktardı.

Tek amacımız siyaseti bir kenara bırakıp nefsimizi körelterek fitneden uzak durarak şehrimizin takımına hep birlikte sahip çıkmaktır. Şahısların geçici 1074 Çankırıspor’umuzun daim olması bizim için daha önemlidir.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.