DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.081.4190.217

Başkan Esen: Büyük Lider Ruhun Şad Olsun

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Esen: Büyük Lider Ruhun Şad Olsun
reklam

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82’nci yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Esen, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Dünyada ‘Başöğretmen’ sıfatı ile anılan tek lider Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Tüm dünyada bir çiçeğe ismi konulan lider, Atatürk’tür. Dünya liderlerinin örnek aldığı ortak kişi, Atatürk’tür. Başka ülkelerde düşüncelerinin ders olarak okutulduğu, övgü ve hayranlıkla bahsedilen, “Atatürk gibi olmak” deyiminin kullanıldığı lider, Mustafa Kemal Atatürk’tür. İleri görüşlülüğü, askeri dehası ve üstün stratejik zekâsı ile enkaz halindeki bir milleti özgür bir millete çevirerek yaşam standartlarını kısa sürede yücelten ve yükselten bir devlet mimarıdır Atatürk. Şahsiyeti ve yetenekleri ile örnektir. Çağının ötesinde olabilmeyi başarmış, dost ve düşmanını kendisine hayran bırakmış olağanüstü bir insandır. En büyük eseri Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin kültür olduğunu söylemiş ve güzel sanatlardaki başarının devrimlerdeki başarıyı getireceğini vurgulamıştır. Hem kalemi hem de hayatı, devrimciliğin en somut örneğidir. Saymak ile bitmeyecek birçok güzel unsuru, Türklüğünün asil kanlarında toplayan bir liderdir. Her hamlesi evrenseldir. Bu yüzden Atatürk, bir dünya lideridir.

10 Kasım 1938 tarihi, bir ölüm yılı değil, sadece onu göremeyeceğimiz günün tarihidir. Atatürk, gösterdiği hedefler ve çağın ötesi düşünceleri ile Türk milletine önderlik etmeye devam edecektir.

Yüce insan, büyük lider ruhun şad olsun.”

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.