BIST 100
14.286,61 0,19%
DOLAR
46,6250 0,15%
EURO
53,1986 0,35%
GRAM ALTIN
6.063,11 0,56%
FAİZ
40,49 -0,39%
GÜMÜŞ GRAM
87,17 0,57%
BITCOIN
59.417,00 0,09%
GBP/TRY
61,6716 0,19%
EUR/USD
1,1401 0,27%
BRENT
73,30 -2,60%
ÇEYREK ALTIN
9.913,18 0,56%
Çankırı Açık
Çankırı hava durumu
28 °
  • ANASAYFA
  • Dünya
  • Batman’da Küçükler Badminton Şampiyonası tamamlandı – Birlik Haber Ajansı

Batman’da Küçükler Badminton Şampiyonası tamamlandı – Birlik Haber Ajansı

samet222-kopya-kopya-478.jpg

BATMAN-BHA

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2024-2025 Okul Sporları faaliyet programı kapsamında gerçekleştirilen küçükler badminton il yarışmaları büyük bir heyecanla sona erdi. Küçükler kız ve erkek kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda, sporcuların kıyasıya mücadelesi izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.



Batman'ın Gercüş Yemişli köyü: Tarihi miras yok oluyor

Batman'ın Gercüş Yemişli köyü: Tarihi miras yok oluyor

ŞAMPİYONLAR BELLİ OLDU

Batman Gençlik Merkezi Badminton Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalarda, küçük kızlar kategorisinde Gültepe Ortaokulu, küçük erkekler kategorisinde ise Metin Bostancıoğlu Ortaokulu il birincisi olmayı başardı. 

Müsabakalar sonucunda, kategorilerinde birinci olan okullar Batman’ı grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Bu önemli başarı, sporcuların ve antrenörlerinin özverili çalışmasının bir göstergesi oldu.

Küçük Erkekler Kategorisi Dereceleri

🥇 Metin Bostancıoğlu Ortaokulu

🥈 Selçuklu Ortaokulu

🥉 Çarıklı Ortaokulu

🏅 Diktepe Ortaokulu

Küçük Kızlar Kategorisi Dereceleri

🥇 Gültepe Ortaokulu

🥈 Diktepe Ortaokulu

🥉 Prof. Dr. Aziz Sancar Ortaokulu

🏅 Kültür Ortaokulu

Turnuvanın ardından düzenlenen ödül töreninde, başarılı sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, öğrencilerin gösterdiği performanstan duydukları memnuniyeti dile getirerek, sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yaptı.

10 kişi ve dövüş sanatları yapan insanlar görseli olabilir

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.