DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.088.2341.787

Akparti Gençlik Kolları “Dua Müminin Silahıdır”

Yayınlanma Tarihi : Google News
Akparti Gençlik Kolları “Dua Müminin Silahıdır”
reklam

Çankırı Ak Parti Gençlik Kolları, Barış Pınarı Hareketinde görev yapan askerlerimize dua istemek için başta esnaflar olmak üzere vatandaşlara “Yasin-i Şerif” kitapçığı dağıttı.

İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Furkan ALTUNTAŞ, güven ve huzurla yaşamamız için, askerlerimize, ve emniyet güçlerimize ve ahirete intikal etmiş şehitlerimize minnettar olduklarını söyledi. Çok zor şartlarda terör koridorunu bertaraf etmek için güvenlik mücadelesi verildiğini dile getiren Altuntaş, “Türk halkı olarak gözümüz kulağımız Suriye sınırındadır. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibii şimiz bitmeden oradan çıkmayacağız. Kimse boşuna heveslenmesin. Büyük çoğunluğunu yerli ve milli silahlarımızın oluşturduğu envarterlerle harekat ediyoruz. Fakat biz müslümanların en büyük silahı dua’dır. Dua kalkandır, dua güçtür ve dua Allah’a (c.c) sığınmaktır.

Bu vesile ile tüm güvenlik kuvvetlerimize manevi destek amacıyla şehitler diyarı Çankırı halkından dua talep ediyoruz. Cephede barış ve huzuru tesis etmek için mücadele eden Mehmetçiklerimize güç kuvvet ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.