BIST 100
13.246,15 -4,65%
DOLAR
48,6578 0,07%
EURO
56,2187 0,06%
GRAM ALTIN
6.773,35 0,88%
BITCOIN
75.444,00 -0,57%
FAİZ
40,41 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
100,98 1,41%
GBP/TRY
65,5823 -0,01%
EUR/USD
1,1545 0,01%
BRENT PETROL
104,08 -0,86%
ÇEYREK ALTIN
11.073,44 0,87%
Çankırı Kapalı
Çankırı hava durumu
18 °
  • ANASAYFA
  • STK’lar
  • Çankırı Büyük Aile Platformu’ndan “Ailem Güvende” Operasyonlarına Tam Destek

Çankırı Büyük Aile Platformu’ndan “Ailem Güvende” Operasyonlarına Tam Destek

bap18

Çankırı Büyük Aile Platformu Sözcüsü Şevket Koç, aileyi, çocukları ve gençleri tehdit eden suçlara karşı yürütülen “Ailem Güvende” operasyonlarına tam destek verdiklerini açıkladı.

Çankırı Büyük Aile Platformu Sözcüsü Şevket Koç, yaptığı yazılı açıklamada, aile kurumunun korunması, çocukların ve gençlerin her türlü zararlı içerik ve tehditten uzak tutulması amacıyla devlet tarafından yürütülen çalışmaları desteklediklerini belirtti.

Koç, Büyük Aile Platformu olarak son 7 yıldır aile kurumunun korunmasına yönelik ilmî, fikrî ve akademik çalışmalar yürüttüklerini ifade ederek, 81 ildeki sivil toplum kuruluşları ve aile platformları aracılığıyla bu konuda güçlü bir kamuoyu oluşturulduğunu söyledi.

“AİLEM GÜVENDE” OPERASYONLARINI KARARLILIKLA DESTEKLİYORUZ

Şevket Koç, aile bütünlüğünü ve çocukların geleceğini tehdit eden suç ve yapılara karşı gerçekleştirilen “Ailem Güvende” operasyonlarını kararlılıkla desteklediklerini belirterek şöyle konuştu:

“Uyuşturucu ticareti, fuhuş, sanal kumar, dijital bağımlılık ve çocuklarımızı hedef alan zararlı içerikler aile yapımız açısından ciddi tehditler oluşturmaktadır. Devletimizin bu alanlarda attığı adımları önemli ve gerekli buluyoruz.”

Koç, yürütülen soruşturmalarda yalnızca görünen suç unsurlarının değil, bunların arkasındaki dijital, mali ve organizasyonel bağlantıların da titizlikle araştırılması gerektiğini ifade etti.

“AİLENİN KORUNMASI SADECE OPERASYONLARLA SINIRLI KALMAMALI”

Ailenin korunmasının yalnızca belirli suçlarla mücadele edilmesinden ibaret olmadığını vurgulayan Koç, çocukların ve gençlerin dijital dünyada karşı karşıya kaldıkları risklere de dikkat çekti.

Koç, “Çocuklarımızın zihinsel ve fiziksel gelişimini korumak, aile yapımızı güçlendirmek ve toplumsal huzuru muhafaza etmek için kapsamlı bir koruma mekanizmasına ihtiyaç vardır.” dedi.

KAPSAMLI YASAL DÜZENLEME ÇAĞRISI

Şevket Koç, devlet kurumlarının başlattığı çalışmaların kalıcı hale gelmesi için kapsamlı hukuki düzenlemelerin yapılması gerektiğini belirtti.

Koç, kamusal alanlardan eğitim kurumlarına, medyadan dijital platformlara kadar çocukları ve aileleri koruyacak açık, kapsamlı ve uygulanabilir yasal düzenlemelerin hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.

“MÜCADELENİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Çankırı Büyük Aile Platformu Sözcüsü Şevket Koç, açıklamasının sonunda şu ifadeleri kullandı:

“Ailemizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi korumaya yönelik her türlü meşru ve hukuki mücadeleyi destekliyoruz. Devletimizin ‘Ailem Güvende’ operasyonları kapsamında attığı adımları önemli buluyor, ilgili kurumlarımıza ve güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz. Büyük Aile Platformu olarak aile kurumunun korunması için yürüttüğümüz çalışmaların ve mücadelenin takipçisi olmaya devam edeceğiz.”

Şevket Koç
Çankırı Büyük Aile
Platformu Sözcüsü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?