DOLAR32,5882% 0.04
EURO34,9287% 0.08
STERLIN40,5868% 0.06
FRANG35,7523% 0.07
ALTIN2.429,86% -0,01
BITCOIN66.324,95-1.293

Çankırı’da Öğretmenler Günü Kutlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı’da Öğretmenler Günü Kutlandı
reklam

Çankırı’da Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama programı gerçekleştirildi.

Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi’nin organizasyonuyla 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Karatekin Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Özcan, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Hıdır Ayçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, Siyasi Parti İl Başkanları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ve Vali Abdullah Ayaz birer konuşma yaptı.

Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan Vali Ayaz, “Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum” dedi.

Türkiye’nin en büyük sermayesinin beşeri zenginlik olduğuna dikkat çeken Ayaz, “Bu beşeri sermayenin değerlendirilmesi, işlenmesi ve geleceğe hazırlanmasında en önemli aktörler muhakkak ki öğretmenlerimizdir. Ülkemizin geldiği noktaya gelmesinde en büyük emek sahiplerinden biri de öğretmenlerimizdir. Bu güne kadar sizler sayesinde geldik. Bundan sonra da nereye kadar gidebileceksek yine öğretmenlerimiz sayesinde olacaktır. Öğretmen ve eğitim camiamızın derdi derdimizdir. Arkadaşlarımızın her türlü derdinden, sorunundan haberimiz mutlaka olsun. Eğitim bizim için çok önemli. Sadece bizim için değil. Memleket için önemli. Sizler, okullarımız ve evlatlarımız için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağımızı taahhüt ediyorum. Bir kez daha Öğretmenler Gününüzü kutluyor sağlıklı günler diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından şehit öğretmenler anılarak, emekli öğretmenler ve başarılı öğretmenlere hediyeler Vali Ayaz ve diğer protokol mensupları tarafından takdim edildi.

Öğretmenler Günü Kutlama Programından sonra Ayaz, basın mensuplarına gündeme ve Çankırı’daki Covid-19 tedbirlerine dair açıklamalarda bulundu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.