DOLAR32,4795% -0.2
EURO34,9420% 0.29
STERLIN40,7419% 0.36
FRANG35,6102% 0.13
ALTIN2.436,43% 0,55
BITCOIN64.926,821.231

Çankırı’nın Talepleri Bakan Varank’a İletildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çankırı’nın Talepleri Bakan Varank’a İletildi
reklam

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan ve Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay, Ankara’ya çıkarma yaptı. Çankırı heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyaret ederek Çankırı’da yapılacak çalışmalarla ilgili talepte bulundu.

Vali Ayaz, Milletvekili Çivitcioğlu, belediye başkanları Özcan ve Onay, Ankara’da Bakan Varank’ı ziyaret etti. Ziyarette Çankırı ve ilçelerde yapılacak yeni yatırımlar, üretim ve istihdamın artırılması konuları görüşüldü.

Çivitcioğlu: Taleplerimizi İlettik

Milletvekili Çivitcioğlu, ziyaretle ilgili olarak ‘’İlimize ve ilçemize yapılacak olan çalışmalarla alakalı taleplerimizi ilettik’’ dedi.

Çivitcioğlu, ‘’Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı Çankırı Valimiz ve Orta-Şabanözü İlçe Belediye Başkanlarımızla beraber ziyaret ettik. İlimize ve ilçemize yapılacak olan çalışmalarla alakalı taleplerimizi ilettik. Sayın bakanımıza yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz’’ açıklamasında bulundu.

Özcan: Bakanımız Mustafa Varank’a Teşekkür Ediyorum

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Şabanözü Patlayıcı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için verdiği destekten dolayı Bakan Varank’a teşekkür etti.

Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’Çankırı Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu ve değerli belediye başkanlarımızla Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’ı ziyaret ettik. Şabanözü Organize Sanayi bölgesi ile mevcut patlayıcı fabrikalarımızın bulunduğu bölgenin büyütülerek “Şabanözü Patlayıcı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” kurulması ile ilçemize yeni yatırımların gelmesi, üretimin ve istihdamın artması konusunda verdikleri tam destek için sayın bakanımız Mustafa Varank’a teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.