DOLAR32,5858% 0.33
EURO34,8079% 0.19
STERLIN40,4679% -0.34
FRANG35,8517% 0.67
ALTIN2.507,62% 0,93
BITCOIN2.127.6822.514

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aşı Olma Konusunda Sıkıntım Yok
reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil. Hele hele Covid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasından bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor’’ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cuma namazının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan, Almanya’da Türk çiftin geliştirdiği aşının İngiltere’de onaylandığının anımsatılarak, Türkiye’nin bu aşıyı tercih edip etmeyeceğinin sorulması üzerine de aşı tercihinde çeşitlilik olduğunu söyledi. Almanya’da aşıyı geliştiren Türk Doktor Uğur Şahin ile bizzat görüştüğünü, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin ve Rusya ile de aşı görüşmelerinin yapıldığını aktardı.

Erdoğan, ‘’Şahsen benim de aşı olma konusunda herhangi bir sıkıntım söz konusu değil çünkü burada sağlık söz konusudur. Sağlığın söz konusu olduğu yerde tabi ki bizler de sağlığımızı korumak için ne gerekiyorsa bunu yapmak durumundayız. Hele hele Covid noktasında ülkede tüm vatandaşlarımıza örnek olma noktasından bir defa böyle bir adımı atmamız gerekiyor. Temennimiz, bir an önce bu tedavi yollarıyla vatandaşlarımızı bu beladan kurtarmaktır’’ açıklamasında bulundu.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.