DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.108.606-1.236

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgın, Köklü Değişiklikleri Beraberinde Getirdi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Salgın, Köklü Değişiklikleri Beraberinde Getirdi
reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salgınla beraber ikili ilişkilerden, ekonomide, alışveriş yöntemlerinden daha birçok alana kadar köklü değişiklikler yapmak zorunda kalındığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TRT World Forum’un açılış oturumuna video mesaj göndererek, katılımcılara hitap etti. Koronavirüs salgınının hayatın her alanında derin izler bıraktığına işaret eden Erdoğan, salgınla beraber ikili ilişkilerden, ekonomide, alışveriş yöntemlerinden daha birçok alana kadar köklü değişiklikler yapmak zorunda kalındığını belirtti.

Medya, siyaset ve uluslararası ilişkilerin de bu değişim dalgasından etkilendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir süredir yükselmekte olan yeni medya araçlarının, salgının ortaya çıkardığı tabloda daha da yaygınlık kazandığını söyledi.

Ticaretin yanı sıra basında da dijitalleşmenin öne çıkmaya başladığını belirten Erdoğan, “Geleneksel medyanın etkisini tamamen yitirdiğini elbette söyleyemeyiz; ancak yeni bir gerçeklikle karşı karşıya olduğumuzu da inkâr edemeyiz” dedi.

Erdoğan, bu yıl dördüncüsü düzenlenen TRT World Forum’a, video konferans yoluyla da olsa hitap etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Forum’un başarılı geçmesini temenni etti.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.