DOLAR32,4460% 0.23
EURO35,1514% -0.06
STERLIN41,6173% 0.74
FRANG35,9991% 0.28
ALTIN2.324,83% 0,19
BITCOIN2.290.5711.528

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla’da

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Muğla’da
reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Marmaris-Datça Yolu, Milas İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Bodrum Devlet Hastanesi ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere Muğla’ya geldi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaptığı konuşmada Atina yönetimine seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yunan uslu durduğun müddetçe seninle işimiz yok. Yeter ki uslu dur.” ifadelerini kullandı.

Burada otobüs üzerinden vatandaşlara seslenen Erdoğan, Fethiye’nin kendilerinin gönlünde ayrı bir yerinin olduğunu ifade ederek, “Muğla ziyaretlerimizde mutlaka Fethiye’ye de gelip sizlerle hasbihal etmeye gayret ediyoruz.” diye konuştu.

Muğla’da hem vatandaşlarla kucaklaştıklarını hem yüzlerce yatırımın resmi açılışını gerçekleştirdiklerini hem de muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle hasbihal ettiklerini dile getiren Erdoğan, “Bizleri, Muğla’ya geldiğimiz andan itibaren bağırlarına basan tüm vatandaşlarıma, özellikle de sizlere şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin.” ifadesini kullandı.

Önceki dönem Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Muğla programına iştirak etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın helikopteri ile programa katılan avcılar escort  Filiz daha sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlerle buluşma programına katıldı.