DOLAR32,3816% -0.18
EURO34,7110% -0.11
STERLIN40,6408% 0.16
FRANG35,4733% -0.01
ALTIN2.429,83% -0,36
BITCOIN62.394,00-2.103

Emre Mor tıpkı Messi gibi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Emre Mor tıpkı Messi gibi
reklam

Şota Arveladze: Emre Mor tıpkı Messi gibi

Spor – BHA

Fatih Karagümrük, çeyrek final karşılaşmasında Galatasaray’ı Markao ve Ryan Mendes’in golleriyle 2-0 mağlup ederek kupada yarı-final biletini aldı.

”Oynadığım maçları kolay kolay unutmam”

Oyuncularını tebrik ederek sözlerine başlayan Şota Arveladze, ”İlk düdükten son düdüğe kadar mücadele etmeyi bırakmadılar ve birbirlerinden hiç kopmadılar. Savunma hattımız ve kalecimiz bugün çok başarılıydı. Bunlara ek iyi pozisyonlara da girdik ve golleri bulduk. Haftalar önce Galatasaray’a karşı oynadığımız maç bu maçı kazanmamızda çok yardımcı oldu. Ben oynadığım maçları kolay kolay unutmam o yüzden çok faydasını gördüm. Yarı final için mutluyuz. Ne olacağını göreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

”Ne zaman Trabzon’a gitsem mutlu oluyorum”

Yarı finaldeki Trabzonspor hakkında konuşan Arveladze, ”Trabzon’a her gittiğimde kendimi özel hissediyorum. Oradaki insanlar ve şehir bana çok iyi geliyor. Ne zaman gitsem mutlu oluyorum. Oraya hem kupada hem ligde gideceğiz. Galatasaray’ı yendim onları da yeneceğim.” sözlerini söyledi.

”Emre Mor tıpkı Messi gibi”

Emre Mor hakkında yöneltilen soruya Gürcü teknik direktör şöyle yanıt verdi:

”Emre Mor tıpkı Messi gibi. Bu tür oyuncuların ne yapacağını kestirmek gerçekten zor. Emre de onlardan biri. Herkesin yaptığı şeyin tersini yapıyor. Herkes yanlara giderken o dikine gidiyor. Direkt gole götürüyor. Ya kendi atıyor ya da attırıyor. Eğer milli takımdaki hocaları onu beğeniyorsa almama şansları yok.”

Okan Buruk: Rakibimiz bizden daha iyiydi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk da maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kupadan elenmelerine üzüldüklerini dile getirerek sözlerine başlayan Buruk, ”Hem Avrupa hem de kupada devam etmek hedefimizdi. Ancak zorlu bir fikstür ve üst üste oynanan kritik maçlar bizi çok yordu. Maçta biraz rotasyona gitmeye karar vermiştik. Çünkü önümüzde kritik bir derbi var.

”2-0 olunca tepki veremedik”

Rakibimiz bizden çok daha iyiydi bu yüzden haklarını yememek lazım. Bizim kadrodaki isimlerimiz daha kaliteli olmasına rağmen bizden daha iyi iş çıkardılar. Bulduğumuz pozisyonlarla maçı 1-1’e getirebilirdik ancak gol bulamadık. Skor 2-0 olunca da tepki veremedik.” dedi.

”Kafaları toplayıp derbiye hazırlanacağız”

Okan Buruk, derbi maçı ve fikstürleri hakkında şu ifadelere yer verdi:

”Mağlubiyetler olumsuz bir hava katabilir ancak önemli olan bunu tam tersine çevirebilmek. Mağlubiyetin hırsını sonraki maçta galibiyete çevirmelisiniz. Derbiye az bir zaman var bu yüzden çabuk toparlanmalıyız. Aslında maçta oyuncularımı oyundan erken alıp dinlendirmeyi planlıyordum ancak Karagümrük öne geçince bu mümkün olmadı. Hamlelerle ofansif bir oyun kurmak gerekiyordu. Şimdi kafaları toplayıp derbiye hazırlanacağız. Bizim için asıl parola şampiyonluk. Şampiyonluk yarışında çok avantajlıyız. Ligde güzel gidiyoruz. Daha iyisini yapabilecek potansiyele sahibiz, yapacağız.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

HAFTANIN MAÇLARI

Adana DemirsporAdana Demirspor
 

MS
0 - 3

GalatasarayGalatasaray
KasımpaşaKasımpaşa
 

MS
1 - 0

SamsunsporSamsunspor
SivassporSivasspor
 

MS
1 - 0

KonyasporKonyaspor
HataysporHatayspor
 

MS
1 - 2

İstanbul Başakşehirİstanbul Başakşehir
FenerbahçeFenerbahçe
 

MS
2 - 1

BeşiktaşBeşiktaş
PendiksporPendikspor
 

MS
1 - 2

KayserisporKayserispor
AlanyasporAlanyaspor
 

MS
6 - 0

İstanbulsporİstanbulspor
TrabzonsporTrabzonspor
 

MS
4 - 2

Gaziantep FKGaziantep FK
Çaykur RizesporÇaykur Rizespor
 

MS
2 - 2

MKE AnkaragücüMKE Ankaragücü
KaragümrükKaragümrük
29 Mayıs 2024

17:00
- - -

AntalyasporAntalyaspor
DETAYLI FİKSTÜR
reklam