DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.126.1922.402

Eski Valilik Binası Yıkılıyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Eski Valilik Binası Yıkılıyor
reklam

Çankırı Valiliği ve Kamu kurumlarının yeni hükümet konağına taşınması ile boşalan eski valilik binası için yıkım kararı alındı.

Çankırı Valiliği tarafından önceki gün yapılan kamuoyu duyurusunda yer alan bilgiye göre eski hükümet konağı binası yakın zamanda yıkılacak.

Çankırı il merkezindeki kamu kurum ve kuruluşların binaları ile okul binalarının depreme dayanıklılığı konusunda Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada

“İlimizde kamu kurum ve kuruluşlarına ait binalarda herhangi bir risk bulunmamakla birlikte aynı zamanda çalışmalarımız devam etmektedir.

Ayrıca eski Hükümet Binası için de yıkım kararı alınmıştır. Tarihi Müze binasındaki hasarın tadilatı tamamlandıktan sonra eski Hükümet Binasının yıkımı gerçekleştirilecektir.” denildi.

Bir kaç ay önce boşaltılan eski hükümet konağı için çeşitli iddialar kamuoyu gündemini meşgul ediyordu. Çankırı Valiliğinin bu açıklamasıyla birlikte kamuoyunda konuşulan bütün iddialar da boşa çıkmış oldu.

Tarihi müze binasının tabanındaki çökme nedeniyle hükümet konağı yıkımının biraz zaman alması bekleniyor. Müze binasındaki çöken kısmın tadilatı henüz başlamadı ancak kısa süre içerisinde çalışmaların başlayacağı ve hükümet konağının yıkımının gerçekleştirileceği öğrenildi.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.