DOLAR32,4989% 0.25
EURO34,5934% 0.27
STERLIN40,4802% 0.27
FRANG35,6035% 0.1
ALTIN2.489,93% 0,27
BITCOIN2.065.548-4.273

“Aydın artık değişim istiyor”

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Aydın artık değişim istiyor”
reklam

Gazeteci Emin Aydın’ın hazırlayıp sunduğu tvDEN’de yayınlanan “Baş Başa” programına konuk olarak AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen katıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2014 yılında vaat olarak halka verdiği sözlerden sadece yüzde 15’ini tuttuğunu hatırlatan Özmen, “yaptığı bu yüzde 15’lik icraatları çoğu da sorunlu durumda. Yani nereden tutsanız elinizde kalıyor” ifadelerini kullandı. Özmen, “Aydın artık değişim istiyor” dedi.

“ADAYLAR VE TEŞKİLATLAR YOĞUN BİR TEMPOYLA ÇALIŞIYOR”

TBMM’nin yerel seçimler nedeniyle çalışmalarına ara verdiğini anımsatan Özmen, adaylarla birlikte saha çalışmalarına katıldıklarını ifade etti. Seçim kampanyasında tüm adaylar ve teşkilatların yoğun bir şekilde çalıştıklarını söyleyen Özmen, “Yaklaşık iki buçuk aylık bir kampanya süreci devam ediyor, artık son günlere girdik, arkadaşlarımız gerçekten çok büyük bir efor sarf ediyorlar. İlçelerde belediye başkan adaylarımız, ilçe teşkilatlarımız, özellikle son 15 gündür de ciddi bir seçim havası oluşmaya başladı” dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen’in açıklamalarından satırbaşları şöyle:

“AYDIN’DAKİ DEĞİŞİM ARZUSU SAHAYA YANSIMIŞ DURUMDA”

“Aydınlıda bir değişim arzusu var. Bu net bir şekilde sahaya yansımış durumda. 2014 ve 2019’dakinden farklı psikoloji bu süreçte yok. Yani insanlar 2024’te biz yerel seçime gidiyoruz yerelde bize hizmet edecek aktörleri seçiyoruz. Kim daha iyi hizmet edecekse o gelsin. Bu bakış açısı Aydınlı hemşerilerimize yerleşmiş, bu gerçekten beni ileriye dönük umutlandırıyor. Çünkü yerel seçimde hizmet eden aktörler her zaman ön plana çıkıyorlar. Aydınlı hemşerilerimizde büyükşehir adayımız Sayın Mustafa Savaş’ta o potansiyeli gördüler, ben buna inanıyorum.

“2014’TEKİ VAATLERİNDEN 10 YILDA SADECE YÜZDE 15’İNİ YAPTI”

Mevcut Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı 2014 yılında aday olduğunda 133 tane proje vaat etmişti. Biz her yıl karnesini veriyorduk. En son 2022 seçimlerinde bu 133 projeden sadece yüzde 15’ini gerçekleştirmiş ki 2019’da hiçbir vaadi yoktu. Evet hiçbir vaadi yoktu. Yani 2019’da Aydın gerçekten çok ilginç bir seçim yaşadı. Mevcut Belediye Başkanı hiçbir vaatte bulunmadan 2019 seçimlerini kazandı. Ta ki işte geçtiğimiz iki haftaya kadar, belediye başkanın aklına 2014’teki vaatleri geldi. Işıklı doğal yaşam parkı ile ilgili bir temel attı. Arkadaşlara sordum, geçen baktınız mı diye. Oradaki temel de bozulmuş, herhalde temeli kırmışlar, tabi duruyormuş, böyle bir ifade var. Yani bu da bir samimiyetsizliğin göstergesidir.

“YAPILAN İŞLER DE PLANSIZ VE SAÇMA”

Yaptığı bazı işler de var mevcut büyükşehir belediye başkanının, yani Nazilli’de meydana bir otopark yaptı. O otopark yokken 200 araç park edebilirken, otoparktan sonra 88 araç park eder hale geldi. Yani faydadan çok zarar sağlayan bir icraat oldu. Söke’de bir otopark açılışı yaptılar. Geçen hafta açıldığı günün akşamı yağan yağmur nedeniyle otoparkı su bastı, dubalarla önünü kapattılar. Araç girişini kapattılar. Böyle şehrin önceliklerini belirlemeden vatandaşların kamunun kaynaklarının önceliğini belirlemeden yapılan yatırımlar, maalesef Aydın’ımıza bir şey kazandırmadı. Yaptığı yüzde 15’in içerisinde bunlar da var maalesef.

“AYDIN’DAKİ TRAFİK SORUNU 10 YIL SONRA AKLINA GELDİ”

Biz 2014’te vaat ettiği 22 tane battı çıktıyı sorduğumuzda Aydın’da bazı arkadaşlar Özlem Çerçioğlu’nu savunma noktasına geldiler. Karayollarından izin istemiş, vermemiş dediler. Hâlbuki o yazı bizde de var. İzin istediği kavşak, sadece bir tane kavşak. 22 tanesiyle ilgili bir şey değil, o kavşakla ilgili de Karayolları Genel Müdürü diyor ki ‘burası benim sorumluluk alanımda’ diyor. ‘İleride burayı ben yapacağım, ben değerlendireceğim’ diyor. O gün bana Karayolları yaptırmıyor dediği kavşakları Hanım Efendi tekrar 2014’ten 10 sene sonra, yeni dört yola ve eski dört yola tekrar kavşak yapacağım diye vaatte bulunuyor. Şimdi sormak istiyorum, yani karayollarından izin mi aldınız da yapmaya karar verdiniz? Ya da baktınız pabuç pahalı, Aydın’da gerçekten trafik sorunu var. Millet bana oy vermeyecek diye bunları apar topar milletin önüne tekrar mı koydunuz bunun için?” 

YORUM YAP