DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.126.1922.402

Bitlis Valisi, Yetimlere sahip çıktı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bitlis Valisi, Yetimlere sahip çıktı
reklam

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, ‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında Mutki’de ikamet eden Barlak ailesine misafir oldu.

Yetim çocuklarla yakından ilgilenen Vali Karaömeroğlu, ailenin bir ihtiyacının olup olmadığını sordu….

BİTLİS-BHA

Resim

YETİM KIZA ZİYARET

Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, Mutki Kaymakamı Onur Yılmazer ve eşi Seda Yılmazer ile birlikte Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde yürütülen ‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında Mutki’de ikamet eden Barlak ailesine ziyarette bulundu.

‘Bitlis Yetimlerine Sahip Çıkıyor Projesi’ kapsamında sosyal ve ekonomik destek hizmeti alan aile ve çocuklarla bir araya gelen Vali Karaömeroğlu, “Devletimiz tüm imkanları ile vatandaşlarımızın yanında” dedi.

Ziyaretlerinde yetim kızla yakından ilgilenen Vali Karaömeroğlu ve eşi, çeşitli hediyeler de takdim etti.

Resim

YATILI ÖĞRENCİLERLE AKŞAM YEMEĞİ

Öte yandan Vali Karaömeroğlu ve eşi Mutki Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrencilerle de bir araya geldi. Öğrencilerin akşam yemeğinde misafirleri olan Vali Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu, geçtiğimiz günlerde valilikçe başlatılan ‘İlimizi Tanıyalım Projesi’ kapsamında Bitlis’in tarihi ve turistik yerlerini gezen öğrencilerimizle de bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Proje sayesinde Bitlis7i daha yakından görme ve inceleme fırsatı yakalayan öğrenciler, Vali Karaömeroğlu ve eşine teşekkür etti. Vali Karaömeroğlu öğrencilere başarılar diledi.

Resim

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.