DOLAR32,4789% -0.2
EURO34,9429% 0.3
STERLIN40,6575% 0.21
FRANG35,6089% 0.13
ALTIN2.436,83% 0,56
BITCOIN64.759,371.199

Çorum Belediyesi, Bölgenin En Modern Hayvan Hastanesini Açıyor!

Yayınlanma Tarihi : Google News
Çorum Belediyesi, Bölgenin En Modern Hayvan Hastanesini Açıyor!
reklam

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili her kesimin takdirini kazanan çalışmalara imza atan Çorum Belediyesi, Türkiye’ye örnek bir projeyi daha hayata geçirdi. Bölgenin en modern Hayvan Hastanesi, Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılacak…

featured

Çorum Belediyesi, Bölgenin En Modern Hayvan Hastanesini Açıyor!

ÇORUM- BHA

Çorum Belediyesi tarafından Bahabey Çamlığı yanında yapılan Hayvan Hastanesi tamamlandı. Her türlü donanımın düşünüldüğü Hayvan Hastanesi’nde kedi, köpek ve kanatlılar başta olmak üzere tüm hayvanlara müdahale edilebilecek.

Sahipsiz sokak hayvanları konusunda çok önemli bir çalışmaya daha imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Bölgemizin en modern, Türkiye’ye ise örnek olacak hayvan hastanemizi hamdolsun söz verdiğimiz sürede tamamladık. Hayırlı olsun.” dedi.

Bölgenin en büyük ve donanımlı tesisi

 

Bölgenin en büyük ve donanımlı tesisini Çorum’a kazandırdıklarını vurgulayan Başkan Aşgın, “Hayvan hastanemizde ameliyathaneler, müşahede odaları, karantina odaları, muayene odaları yer alıyor. Kısaca, bir hayvan hastanesinde ne olması gerekiyorsa, hangi cihazlara ve donanıma sahip olması gerekiyorsa her şey düşünüldü.

Muazzam bir hayvan hastanesini, Türkiye’ye örnek olacak bir projeyi şehrimize kazandırdık. Tedaviye ihtiyaç duyan hayvanların her türlü tetkik, muayene ve bakımları uzman veteriner hekimlerimiz tarafından yapılacak.” dedi.

Hayvan Hastanesi’nin açılışını 29 Mart Cuma günü saat 14.00’te yapacaklarını belirten Başkan Aşgın “Bölgenin en modern hayvan hastanesinin açılışına tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.” diyerek açılışa tüm Çorum halkını davet etti.

Çorum Belediyesi, Bölgenin En Modern Hayvan Hastanesini Açıyor!

YORUM YAP