DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.100.964-1.19

Kars, EMITT Fuarı’na damga vurdu || Miahaber

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kars, EMITT Fuarı’na damga vurdu || Miahaber
reklam

 

6-9 Şubat tarihlerinde düzenlenen 27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Kars standına “Kış Turizmi Dalında En İyi Stant” ödülü verildi….

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan, her yıl binlerce sektör profesyoneline ev sahipliği yapan ve bu yıl 27. kez düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Kars standı yoğun ilgi görmüştü. Kars standı, EMITT Fuar organizasyonu tarafından ‘Kış Turizmi Dalında En İyi Stant’ ödülüne layık görüldü.

KENTİN SEMBOLLERİ TANITILDI

Kars standında; Kars’ın sembollerinden olan Baltık Mimarisi, Doğu Ekspresi, Anadolu’nun ilk Türk Camii Ebu’l Menuçehr Camii, Sarıkamış Harekâtı’nı simgeleyen asker figürleri ve Sarıkamış Kayak Merkezi ile yöresel lezzetler ön plana çıkarıldı.  Fuarın ikinci gününde her gün ana fuaye alanında Kafkas gösterisi ve tanıtım standında ise kayak simülasyonu sayesinde katılımcılar unutulmaz deneyimler yaşadı. Bu faaliyetler neticesinde Kars standı, EMITT Fuar organizasyonu tarafından ödüle layık görüldü.

VALİDEN TEŞEKKÜR

Kars Valisi Ziya Polat, “27. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası  Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Kars, EMITT Fuar organizasyonu tarafından ‘Kış Turizmi Dalında Bölgenin Havasını En İyi Yansıtan Stant’ ödülüne layık görüldü. Emek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.