DOLAR32,4504% -0.15
EURO34,8290% -0.66
STERLIN40,7959% -0.56
FRANG35,5088% -0.41
ALTIN2.438,67% 0,10
BITCOIN63.604,000.496

Filiz’den Çankırı Trafiğini Rahatlatacak Proje

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Filiz’den Çankırı Trafiğini Rahatlatacak Proje
reklam

Çankırı’da trafik sorununa kökten çözüm sağlayacak proje hayata geçirilecek. Trafiğin sorunsuz bir şekilde akmasına yardımcı olacak proje aynı zamanda eski Çankırı bölgesini de ihya edecek.
AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin FİLİZ, Çankırı kamuoyunu heyecanlandıran projesini açıkladı; Alternatif Bulvar.
Bulvar, Necmettin Erbakan Parkı yanından başlayarak Kale altı TOKİ camisi önünden devam edip Yapraklı Bulvarına bağlanacak. Bu sayede Yapraklı Bulvarı yönünden halkımız yeni Çankırı Devlet Hastanesine daha kolay ve trafiğe takılmadan ulaşabilecek, diğer yandan yeni çevre yoluna ise yeni bir bağlantı kurulmuş olacak.

ESKİ ÇANKIRI YENİDEN HAYAT BULACAK
Belediye Başkan Adayı Hüseyin FİLİZ’in vizyon projeleri arasında yer alan alternatif bulvar projesi, Çankırı trafiğinin yanı sıra eski Çankırı bölgesini de daha hareketli bir yapıya kavuşturacak. Atatürk Bulvarının açılmasıyla şehrin güney bölgelerine kayan hareketlilik projenin hayata geçmesiyle yeniden eski Çankırı bölgesine dönecek.

PROJE ÇANKIRI’DA HEYECAN YARATTI
Milletvekilliği döneminde Çankırı’ya birçok yeni yatırım kazandıran AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin FİLİZ, projenin Çankırı’ya yeni imkanlar kazandıracağını belirtti. Kamuoyunda heyecan yaratan projenin Çankırı’nın gelişimine yeni bir boyut kazandıracağını ifade eden FİLİZ, “Çankırı’mız için dün nasıl çalışıp çabaladıysak bu gün de Yarenler diyarı Çankırı’mızın gelişip büyümesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.