DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.112.797-0.336

“Gelin Yaren Olalım” Projesinde İmzalar Atıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
“Gelin Yaren Olalım” Projesinde İmzalar Atıldı
reklam

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Gelin Yaren Olalım” projesinin paydaşları, yapılan tanıtım toplantısının ardından projeyi imzaladı.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Vali Yardımcısı Abdullah ASLANER, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet HALLAÇ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan YILDIZ, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK, proje paydaşı daire müdürleri, STK temsilcileri ve projede yer alan eğitimciler katıldı.

İmzalar atılmadan önce proje hakkında detaylı bir sunumla tanıtım yapıldı. Daha sonra proje paydaşı İl Özel İdaresi, Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Türk Kızılayı Çankırı Şubesi ve Çankırı Yaren Dernekleri temsilcileri projeyi imzaladı.

Çankırı Evi’nde uygulanacak olan proje ile öğrencilerin, millî ve manevi duygulara sahip çıkan, kendine, ailesine, milletine ve devletine karşı sorumluluklarını bilen ve bunları davranışa dönüştürebilen, ahlaki ve etik değerlere uygun davranan, toplumsal ve evrensel değerleri yaşam biçimi haline getirmiş, farklılıklara hoşgörüyle yaklaşan, toplumu oluşturan temel ilkelere ve insani değerlere saygılı, sorun üreten değil çözüm odaklı bireyler olarak yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Proje Çankırı’da yer alan okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim okul ve kurumlarındaki öğrencileri ve öğrenci velilerinin tamamına yönelik olarak çeşitli sanat ve beceri atölyelerinden oluşuyor.

Proje 2020-2023 yılları arasında sürekli olarak devam edeceği öğrenildi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.