DOLAR32,3436% 0.24
EURO35,1046% -0.16
STERLIN40,8932% -0.39
FRANG35,8616% 0.38
ALTIN2.308,80% 1,37
BITCOIN2.290.1572.479

Hasan Sopacı’dan ÇATSO Çıkarması

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Hasan Sopacı’dan ÇATSO Çıkarması
reklam

Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı başkanlığında ÇATSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Meclis üyelerinin yanı sıra Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti Çerkeş İlçe Başkanı Salih Tarın’da katıldı.

Toplantıda Başkan Sopacı tarafından Çerkeş’te yapılan ve yapılacak olan yatırımlar hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Başkan Sopacı, Çerkeş’in sanayi altyapısı olarak hazır olduğunun altını çizerken yatırımcıları ilçesine yatırım yapmaya davet etti.

Başkan Sopacı, ilçede başlattıkları konut hamlesinden de bahsederek konut edilmek isteyenlere her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını dile getirdi.

YATIRIMLARINIZI ÇERKEŞ’e YAPIN
ÇATSO’dan isteklerinin sorulması üzerine Başkan Sopacı, yatırımcıların Çerkeş’e yatırım yapılma isteği olduğunu dile getirirken, Çerkeş-Çankırı ara yolunun yapılmasının gerekliliği üzerinde durarak “Yol mesafesi azalacağı için Çerkeş’e bu sayede çok kişinin daha kolay gelebilecek” ifadelerini kullandı.

ÇATSO Başkanı Hayrettin Çelikten ise oda olarak her zaman Çerkeş’e yatırım yapmak isteyenlerin yanında olduklarını belirterek “Bizler oda olarak Çankırı genelinde olduğu gibi Çerkeş’in istihdamına katkı verecek bütün yatırımcılara destek olmak bizim asil görevimiz. Bunun için elimizden gelen bütün imkânları sunmaktayız” diye konuştu.