DOLAR32,5581% -0.03
EURO34,9321% 0.03
STERLIN40,5800% 0.02
FRANG35,7015% -0.05
ALTIN2.428,83% -0,05
BITCOIN66.280,00-0.388

Kardeş Şehir Oldular

Yayınlanma Tarihi : Google News
Kardeş Şehir Oldular
reklam

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan ile Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, kardeş şehir protokolü imzaladı.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü Çubuk Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Çubuk Kaymakamı Adem Keleş, Şabanözü Kaymakamı Ferhat Altay,

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Şabanözü Belediye Başkanı Faik ÖZCAN, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Törende konuşan Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, tarihi bir gün yaşadıklarını belirtti.

Kardeşliğin paylaşmak olduğunu dile getiren Özcan, “Zaten kardeş olan Çubuk ve Şabanözü şehirleri, kardeş belediyeler olarak imza atmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Biz Çubuk ilçemizde her alanda işbirliği, gönül birliği yapmak istiyoruz. Bundan sonra yapılacak projelerde birlikte hareket etmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise, ezelden var olan kardeşliğin yapılan protokolle resmiyet kazandırıldığını söyledi. “Zaten kardeş olan iki şehrin kardeşliği, inşallah hayırlara vesile olur. Çubuk ile Şabanözü’nün benzeşen çok tarafları var. Birçok vatandaşımız Şabanözü’nde çalışıyor. İkisi de tarım ve hayvancılık kenti. Bu noktada geçmişten günümüze ticari bağları olan iki şehiriz. Canı gönülden var olan kardeşliğimizin bu gün burada resmi bir protokolle imzalamış olacağız. Bundan sonra hem kültürel hem sanatsal hem de ticari ilişkilerimiz daha da artacak. Bu kardeşliğin pekişmesinde ve protokolün imzalanmasında emeği geçenlere teşekkür ederken, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Törenin ardından iki şehrin protokol üyeleri davetlilerle aile fotoğrafı çektirdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.