
Hakan BAKAR/SİVAS-BHA
LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından kurulan ve bağışlarla inşa edilen LÖSANTE Hastanesinin 10. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak.
LÖSANTE’nin kuruluş yıldönümü 7’den 70’e Ankaralıların katılımıyla şenlik havasında yaşanacak.
Etkinlikte, LÖSEV yöneticileri ve LÖSANTE çalışanları, lösemi ve kanser tedavisi devam eden çocuklar ve aileleri, gönüllüler ile bağışçılar bir araya gelerek on yıllık başarı öyküsünü coşkuyla paylaşacak.
Birçok sürprizin olacağı etkinlikte, DJ performansı, canlı müzik ve birbirinden güzel dans gösterileri etkinliğe renk katacak.
LÖSEV ve LÖSANTE Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Üstün Ezer, “Yıllar önce “Bir Tuğla da Sen Koyar mısın?” diye seslenerek çıktığımız bu yolda tüm engellemelere rağmen, ülkemizin en güvenilir, itibar endeksi en yüksek kuruluşu haline geldik ve yüzbinlerce hayata dokunduk. 10 mayıs 2025, cumartesi kutlamamıza davet ediyoruz. Sizi aramızda görmek bizlere güç, ülkemize umut verecektir.” diyerek tüm Ankaralıları yıldönümü kutlamasına davet etti.
Etkinlik Detayları ise şu şekilde:
• Tarih: 10 Mayıs 2025, Cumartesi
• Saat: 14:00
• Yer: LÖSANTE Hastanesi Yerleşkesi (İncek, Ankara)