DOLAR32,5889% 0.32
EURO34,8302% 0.22
STERLIN40,4964% -0.29
FRANG35,8330% 0.62
ALTIN2.515,07% 1,23
BITCOIN2.114.9111.772

LÖSEV’den Başkan Esen’e Ziyaret

Yayınlanma Tarihi : Google News
LÖSEV’den Başkan Esen’e Ziyaret
reklam

LÖSEV İç Anadolu Bölge Sorumlusu Pelinsu Eke ve beraberindeki çocuklar, Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarete aileleri ile birlikte katılan çocuklara Çocuk Meclisi üyelerinin özel boncuklarla yaptığı hediyeleri takdim eden Başkan Esen, “Lösemiyi yenmeye çalışan Çankırılı 22 çocuğumuzun hediyesini evlerine gönderdik. Sabırları ve cesaretleri ile örnek yavrularımızın her daim yanındayız.” dedi.

Geçtiğimiz yıl Çocuk Meclisinin 150 üyesi ve velileri ile birlikte lösemili çocuklar yararına “İyilik Boncukları” kermesi düzenleyen Çankırı Belediyesi, 02–08 Lösemili Çocuklar Haftası’nda çocuklar ile bir araya geldi.

LÖSEV İç Anadolu Bölge Sorumlusu Pelinsu Eke, vakıf çalışmaları hakkında bilgi vererek lösemi hakkında bilincin ve desteğin her geçen gün arttığını söyledi.

Başkan İsmail Hakkı Esen ise lösemili çocuklara ve bu süreci en ağır biçimde yaşayan ailelerine gösterdikleri değer ve katkılardan dolayı LÖSEV yetkililerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çocuklar yararına yapılacak her etkinlikte olmak istediklerini vurgulayan Esen, sağlıklarına kavuşmayı bekleyen çocuklara şifa, ailelerine ise sabır dileyerek “Lösemi hastalığının farkındalığı noktasında sizlere destek olmak adına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız.” dedi.

Çocukların Hediyeleri Çankırı’daki Lösemili Kardeşlerine Gönderildi

Bir yıl önce Çankırı Belediyesi Çocuk Meclisi üyelerinin ve velilerin desteği ile başlatılan “İyilik Boncukları” etkinliği kapsamında miyuki boncuklardan yapılan takılar, ziyarete gelen çocuklara hediye edildi. Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Esen, hediye bileklikleri çocuklara kendisi taktı. Esen, hediyelerin Çankırı’da yaşayan 22 lösemili çocuğun evlerine de gönderildiğini söyledi.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.