BIST 100
14.259,75 -0,50%
DOLAR
46,6200 0,14%
EURO
53,0600 0,09%
GRAM ALTIN
6.017,41 -0,20%
FAİZ
40,65 0,00%
GÜMÜŞ GRAM
84,65 -2,32%
BITCOIN
59.920,00 0,94%
GBP/TRY
61,6126 0,10%
EUR/USD
1,1378 0,07%
BRENT
73,79 -1,95%
ÇEYREK ALTIN
9.838,46 -0,20%
Çankırı Açık
Çankırı hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • Dünya
  • Milletvekili Kadem Mete, öğrenci evinde menemen yaptı – Birlik Haber Ajansı

Milletvekili Kadem Mete, öğrenci evinde menemen yaptı – Birlik Haber Ajansı

2-29.png


Muğla’da hayata mola Ege’ye merhaba

Muğla’da hayata mola Ege’ye merhaba

MUĞLA-BHA

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Menteşe’de genç esnaflarla bir araya geldi. Ziyaret sırasında yaşanan ilginç anlardan biri, iki üniversite öğrencisinin Kadem Mete’yi öğrenci evlerine davet etmesi oldu. Öğrenciler, birlikte menemen yapma teklifinde bulununca, Mete bu daveti geri çevirmedi ve mutfağa girerek kolları sıvadı.

Öğrenci Evi Buluşması

Kötekli Mahallesi’nde yaşayan üniversite öğrencileri Berkay ve Ahmet’in evine misafir olan Milletvekili Kadem Mete, gençlerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Menemen yapma hünerlerini test etmek isteyen öğrencilerin isteğini geri çevirmeyen Mete, mutfağa girerek öğrencilerle birlikte sahur hazırladı.

“Gençlerle Bir Araya Gelmek Bizim İçin Çok Önemli”

Sahur sofrasında öğrencilerle samimi bir ortamda vakit geçiren Kadem Mete, “Kötekli Mahallemizde öğrenci kardeşlerimize misafir olduk. Güzel menemen yaptığımızı öğrenmişler. Biz de kırmadık, mutfağa girdik ve sahurumuzu birlikte yaptık. Kapılarını bizlere açan Berkay ve Ahmet kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Bu sıcak ve samimi buluşma, gençler arasında büyük beğeni toplarken, Mete’nin öğrencilere olan ilgisi de takdirle karşılandı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.