DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.108.606-1.236

Özcan: Daha Yeşil Bir Şabanözü İçin Çalışıyoruz

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özcan: Daha Yeşil Bir Şabanözü İçin Çalışıyoruz
reklam

Şabanözü’nde Kent Meydanı Projesi devam ediyor. Kent Meydanı Projesi için dikilecek özel fidanlar Şabanözü’ne ulaştı.

‘’Daha yeşil bir Şabanözü için çalışıyoruz’’ diyen Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Kent Meydanı Projesi için dikilecek özel fidanların Şabanözü’ne ulaştığını duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medyadan açıklama yapan Özcan, ‘’Daha yeşil bir Şabanözü için çalışıyoruz. Kent Meydanı Projemiz için dikilecek özel fidanlarımız meydanımıza ulaştı. Her şey Şabanözümüz, geleceğimiz ve çocuklarımız için. İlçemize hayırlı uğurlu olsun’’ dedi.

 

Şabanözü Kent Meydanı Projesi

Daha güzel bir Şabanözü için bir süre önce belediye tarafından Şabanözü Kent Meydanı Projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında meydanda dükkanlar, yürüyüş ve oturma alanları, ağaçlarla kaplı yeşil alanlar, araç ve bisiklet park yerleri bulunuyor.

‘’Biz bu şehre sevdalıyız’’ diyen Başkan Özcan, daha önce Kent Meydanı Projesini tanıtmıştı.

Özcan yaptığı açıklamada; ‘’Yolumuz hizmet yolu, sevdamız Şabanözü. Bizim için büyük işler yapmak sadece dev projeler üretmek değil, büyük mutluluklar da üretmektir. Şabanözü’müzü vizyon projelerimizle geleceğe taşıyacağız. İnandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz. Şabanözü Kent Meydanı Projesi ilçemize hayırlı uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

 

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.