DOLAR32,5080% -0.12
EURO34,9511% 0.3
STERLIN40,6107% 0.07
FRANG35,5915% 0.07
ALTIN2.434,82% 0,48
BITCOIN64.206,09-0.819

Özcan: Şabanözü’nde Dönüşüm Devam Ediyor

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özcan: Şabanözü’nde Dönüşüm Devam Ediyor
reklam

Şabanözü Belediyesi hayata geçirdiği projelerle Şabanözü’nü geleceğe taşıyor. Şabanözü’nde Kent Meydanı Projesinin ardından bu kez Ticaret Merkezi inşa edilecek.

Yıllar sonra Şabanözü’nün önceki halini hatırlayarak Şabanözü nereden nereye dedirtecek projeler bir bir hayata geçiyor. Şabanözü’ne Kent Meydanının ardından Ticaret Merkezi yapılacak. Ayrıca altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları da sürüyor.

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, Şabanözü’ndeki değişim için 17 Aralık’ta ihaleye çıkılacağını duyurdu.

Başkan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; ‘’Şabanözü’nde değişim devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle ve Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Ak Parti Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu’nun katkılarıyla ”Her yıl 100 bin yeni sosyal konut” projesi kapsamında ilçemiz Taştepe mevkiine yapılacak olan 101 konut ve 4 dükkanlı Ticaret Merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi için 17 Aralıkta yapım ihalesine çıkılacaktır. İlçemize vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun’’ ifadelerini kullandı.

Beton Yol Çalışması Gerçekleştirildi

Şabanözü’nde vizyon projelerin yanı sıra köylere de hizmet götürülüyor. Mart köyü ile Karakoçaş köyüne giden yollarda beton çalışması yapıldı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Özcan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘’İlçemiz Mart köyü, Karakoçaş köyü ve aynı zamanda patlayıcı fabrikalarımıza giden, vatandaşlarımızın uzun zamandır beklediği yolun, beton yol çalışmasını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu gururu yaşatan Valimiz Sayın Abdullah Ayaz, Grup Başkan Vekilimiz Sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu, Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu, Kaymakamımız Sayın Mehmet Zahid Uzun, İl başkanımız Sayın Abdulkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Mustafa Çıbık, İlçe başkanımız Sayın Uğur Soydaş, İl genel meclis üyelerimiz Sayın Alaattin Kahyaoğlu ve Adem Tüysüz’e teşekkür ediyorum. İlçemiz değişiyor, Şabanözü’müz gelişiyor’’ ifadelerine yer verdi.

 

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.