DOLAR32,6057% 0.27
EURO34,7843% 0.33
STERLIN40,3210% 0.4
FRANG35,7671% 0.33
ALTIN2.416,30% -0,68
BITCOIN66.263,230.332

Özcan: Şabanözü’nün Geleceği İçin Sen De İkametgahını Taşı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Özcan: Şabanözü’nün Geleceği İçin Sen De İkametgahını Taşı
reklam

Şabanözü Belediye Başkanı Faik Özcan, vatandaşlara ikametgahını Şabanözü’ne taşıma çağrısında bulundu. Özcan, sosyal medya hesabından ‘’Şabanözü’nün geleceği için sen de ikametgahını taşı’’ dedi.

Yerel yönetimlerde yatırım için İller Bankası’ndan gelen pay en önemli gelir kaynağı. İlçelerde resmen ikamet edenlerin sayısına göre İller Bankası’ndan pay alınıyor, alınan paylar yatırıma dönüşüyor. Bu yüzden yerelde nüfusu daha çok olan ilçeler gelişme bakımından daha avantajlı konumda bulunuyor. Bu kapsamda Başkan Özcan da vatandaşlara adreslerini Şabanözü’ne aldırma çağrısı yaptı. Özcan, ‘’Alınan her ikametgah belediyemiz ve şehrimiz için artı bir avantajdır’’ ifadesini kullandı.

‘’Şabanözü’nü sevı̇yorum, ı̇kametgâhımı taşıyorum!’’ diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan Özcan, konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paylardır. Bu da İlçemizde resmen ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Bu payın artması belediyemizin ve vatandaşımızın faydasına olacaktır. Özellikle köylerde veya başka şehirlerde olmasına rağmen şehir merkezinde ikamet eden vatandaşlarımızın ikametgahlarını şehir merkezine aldırmaları şehrimiz için büyük önem taşıyor. Alınan her ikametgah şehrimiz ve belediyemiz için artı bir avantajdır. Şehrimizde oturduğu halde resmi ikameti olmayan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2020 tarihine kadar ikametini şehrimize alması, hizmet kalitemizi artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirmiş olacaklar. Tüm hemşerilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum.”

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.