DOLAR32,3402% 0.27
EURO35,1387% -0.02
STERLIN40,8641% -0.37
FRANG35,9056% 0.54
ALTIN2.310,25% 1,44
BITCOIN2.285.6911.886
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Şehitlerimiz İçin Sosyal Medya’da Baş Sağlığı Mesajları Yayınlandı

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Şehitlerimiz İçin Sosyal Medya’da Baş Sağlığı Mesajları Yayınlandı
reklam

Av. M.Emin Akbaşoğlu AK Parti Grup Başkan Vekili -Çankırı Milletvekili
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır. Milletimizin başı sağ olsun

Salim Çivitcioğlu Çankırı Milletvekili
İdlib’deki kalleş saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye, milletimizin güvenliğini sağlamak için bölgede ne gerekiyorsa yapacaktır ve saldırıları hiçbir zaman karşılıksız bırakmadı, bırakmayacaktır. Milletimizin başı sağolsun.

İsmail Hakkı Esen Çankırı Belediye Başkanı:
Türkiye’nin yüreğini yakan kara haber gece saatlerinde İblip’ten geldi. Hava saldırısı sonucu 33 askerimizin şehit ve çok sayıda askerimizin yaralı olduğuna dairhaberler, vatandaşları da derinden yaraladı. Türkiye Cumhuriyeti, yeni stratejiler ile karşılık verirken Türk milleti de askerleri için dua etmeye devam ediyor.
Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de milletimize baş sağlığı diledi. Başkan Esen,   “Dün gece saatlerinde İdlip’ten gelen acı haberler, bizi derinden yaraladı.  Acımız büyük. Şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.
Esen, ortak hareket etmenin önemine değinerek “Lakin tarih göstermiştir ki; Türk milleti en zor zamanlarında bir ve beraber olarak sıkı sıkıya kenetlenmeyi başaran bir millettir. Milli birliğimizi ve milli benliğimizi sekteye uğratmak isteyenler, vatanseverliğimizi ve milletperverliğimizi tekrar gözden geçirmelidir. Bu süreçte; devletimize ve kahraman askerlerimize inancımız tamdır. Şanlı Türk ordumuzun yanındayız. Allah, ordumuzu muzaffer eylesin.” şeklinde konuştu.

Hamdi Bilge Aktaş Çankırı Valisi:
Dün akşam saatlerinde Suriye’nin İdlib bölgesinde Suriye rejimi ve destekçilerinin hava saldırıları sonucu 33 askerimiz şehit olmuş, 32 askerimiz de yaralanmıştır.
İdlib şehitlerimize ve diğer tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı diliyor,aynı saldırıda yaralanan kahraman askerlerimize Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum.
Milletimizin başı sağ olsun.

Av. Abdulkadir Çelik  AK Parti Çankırı İl Başkanı
Suriye’nin İdlib bölgesinde gerçekleştirilen hava saldırısı sonucunda şehit düşen askerlerimize, Rabbimden rahmet, yaralı askerlerimize, acil şifalar diliyorum.
Milletimizin başı sağ olsun.

Melike Çilhan AK Parti Kadın Kolları Kolları İl Başkanı
Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun Vakit dua vakit birlik beraberlik vakti. Bolca dua edelim inşallah Şunu biliyoruz ki; Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak,Bu aziz vatana kastı olan herkes bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir…

Mustafa Furkan Altuntaş AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı
İdlib’de rejim unsurları tarafından düzenlenen saldırı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

Op.Dr. Arif Aslan Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi 
Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağolsun.

Dr. Hüseyin SARIKAYA Çankırı İl Sağlık Müdürü
İdlib’deki kalleş saldırıda şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Dualarımız Mehmetçiklerimizle.
Milletimizin başı sağolsun.

Tuna DİNÇ Sağlık-Sen Çankırı Şube Başkanı
Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Aziz şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.
Milletimizin başı sağ olsun.

Hüseyin Boz Önceki Dönem Çankırı Belediye Başkanı
Suriye’nin İdlib bölgesinde rejim tarafından gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit olan kahraman mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı mehmetçiklerimize acil şifalar dilerim.Bu kalleşliğin bedeli en ağır şekilde ödetilecektir. Milletimizin başı sağolsun. 

Mustafa Lafcı Eldivan Belediye Başkanı 
Suriye İdlib bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet;ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim.Tüm dualarımız Mehmetciğimizle.Allah Mehmetçiğimizi korusun. Birliğimizi ve dirliğimizi bozmaya yönelik bu saldırılara devlet olarak hiçbir zaman izin vermedik millet olarak da her zaman devletimizin yanındayız. Vakit birlik vakti.

Mehmed Öztürk Ilgaz Belediye Başkanı 
Bu mübarek günde yüreğimizi yakan haberler aldık.
Şehitlerimizin mekânı cennet olsun, Allah yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar versin.
Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Bahri Kılıç AK Parti Çankırı Merkez İlçe Başkanı 
İdlib’de rejim unsurları tarafından  Silahlı Kuvvetlerimize yönelik  hain saldırıda şehit olan askerlerimiz için taziyede bulundu. Başkan Kılıç, taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
Vatanımızın güvenliğini sağlamak üzere İdlib’de görev yapan kahraman Askerlerimize, rejim unsurlarınca gerçekleştirilen kahpe saldırıda şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mevlam makamlarını cennet eylesin.
Milletimizin başı sağ olsun.