DOLAR32,4968% 0.16
EURO35,0706% 0.49
STERLIN41,0912% 0.82
FRANG35,7407% 0.62
ALTIN2.438,08% -0,02
BITCOIN62.779,99-1.473

Vali Taşolar Ramazan Bayram Mesajı Yayınladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Taşolar Ramazan Bayram Mesajı Yayınladı
reklam

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar,  Ramazan Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Taşolar mesajında şunları belirtti:

“Ramazan ayının manevi iklimini geride bırakırken, milletçe tek vücut olma duygusunun zirveye ulaştığı mübarek Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini ve coşkusunu yaşıyoruz.

Bir ay boyunca tuttuğumuz oruçlarla ve yaptığımız diğer ibadetlerle yaşadığımız manevi arınmanın huzuruyla gönüllerimizi doldurmuş bulunuyoruz.

Bu mübarek ayda, ihtiyaç sahiplerine her zamankinden daha farklı bir hassasiyetle yardımlarda bulunarak, dostluk, komşuluk ve dayanışma duygularımızı pekiştirmenin ve paylaşmanın hazzını yaşıyoruz.

Bayramlar, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, sevgi ve saygının pekiştiği, aile büyüklerimizle ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel günlerdir. Bu vesileyle hemşehrilerimden ricam; bayramın coşkusunu sevdiklerinizle paylaşmanız, çocuklarınıza doyasıya yaşatmanız, ihtiyaç sahibi, kimsesiz, yaşlı, hasta ve yalnızları unutmamanızdır.

Büyüklerimizin ellerini öperek dualarını almak ve küçüklerimize sevgimizi göstermek için önemli bir fırsat olan bayramı içten ve samimi duygularla geçirebilmek, milli ve manevi değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması açısından önemli bir görevimizdir.

Huzurlu ve güvenli bir bayram geçirilebilmesi için trafik başta olmak üzere güvenlik, sağlık, acil durumlar, belediye hizmetleri ve ihtiyaç duyulacak diğer tüm kamu hizmetlerinde gerekli tedbirlerin ilgili kurumlarımızca alındığını ifade etmek istiyorum.

Bayramı sevdikleri ile birlikte geçirmek üzere yola çıkacak olan tüm vatandaşlarımıza trafik kurallarına hassasiyetle riayet etmeleri hususunu özellikle hatırlatıyor; kazasız, üzüntüsüz ve hayırlı yolculuklar diliyorum. Ramazan Bayramı’nın, aziz Türk milletinin birlik ve beraberliğinin daha da güçlenmesine, ülkemize hayırlar getirmesine, barışa ve huzura vesile olmasını diliyorum.

Bayram vesilesiyle bir kez daha, ülkemiz ve milletimiz için paha biçilemez fedakarlıklarda bulunmuş aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor; şehitlerimizin kıymetli aileleri ile gazilerimiz ve aileleri başta olmak üzere tüm Çankırılı hemşehrilerimin bayramlarını tebrik ediyorum.”

YORUM YAP