DOLAR32,2234% -0.11
EURO34,9331% 0.17
STERLIN40,5695% 0.07
FRANG35,6297% -0.07
ALTIN2.444,47% 0,49
BITCOIN60.878,55-3.188

Yeni Başarıya İmza Attılar

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yeni Başarıya İmza Attılar
reklam

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Çankırı İl Müdürlüğü, çalışmalarıyla yeni bir başarıya daha imzasını attı.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından 9 Ekim 2019 tarihinde Sosyal Destek Programı Güdümlü Proje Desteği kapsamında başvuru alınan projelerin değerlendirme süreçleri tamamlanarak Çankırı’ da hibe almaya hak kazanan tek proje Çankırı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün ”Katıl, Üret, Paylaş, Hayatla Kaynaş” (KÜP) projesi oldu.

Projenin mimarlığını Çankırı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yrd. Bedriye Karakoç önderliğinde ‘biz birlikte güçlüyüz’ anlayışıyla oluşturulan ekip Serkan Arpacı, Feray Çetin, Ferda Çağlar, Tarık Ödemiş, Öznur Akyol, Meliha Yozgatlı Salık ve Rabia Çetiner yaptı. Projenin mimarları gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışarak projeyi tamamladı.

Çankırı Şabanözü İlçesinde atıl durumda bulunan bir binada gerçekleştirilecek olan projenin Şabanözü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bakım ve koruma altında bulunan 171 engelli bireyin, Eldivan Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bakım ve koruma altında bulunan 70 engelli bireyin ve Çankırı genelinde bulunan tüm engelli bireylerin katılıp, üretip, paylaşıp, hayatla kaynaşması hedeflenmekte olup projenin Türkiye’ de bir ilke imza atacağı düşünülmekte.

Yapılacak olan proje tanıtım toplantısıyla projenin ayrıntıları ilerleyen günlerde duyurulacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım daha önce de KUZKA projesinden onay aldıklarını, bu projenin onaylanan 3. proje olduğunu, projelerdeki başarılarının artarak devam edeceğini söyleyerek proje ekibini tebrik etti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.