DOLAR32,4782% -0.07
EURO34,8566% -0.46
STERLIN40,6796% -0.43
FRANG35,5423% -0.23
ALTIN2.441,17% 0,20
BITCOIN64.029,94-0.925

‘Yeşil Vatan’da Ben De Varım Demek İçin Son Şans

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘Yeşil Vatan’da Ben De Varım Demek İçin Son Şans
reklam

İlk kez geçen yıl 11 Kasım’da düzenlenen Geleceğe Nefes etkinliği ile milyonlarca fidan toprakla buluştu. Bu yıl yine 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde fidanlar toprakla buluşacak. Siz de gelecegenefes.com’dan fidan bağışı yapabilir veya fidan sahiplenerek yeşil vatanda ben de varım diyebilirsiniz.

Daha yeşil bir Türkiye için başlatılan Geleceğe Nefes kampanyası büyük ilgi görüyor. Kampanyaya katılmak isteyenler gelecegenefes.com adresinden fidan bağışının yanında ücretsiz olarak fidan sahiplenebiliyor. Böylece yeşil vatan için adınıza fidan dikiliyor.

Türkiye genelinde bu yıl 81 ilde orman yangınlarında tahrip olan alanları canlandırmak ve orman varlığını artırmak için fidanlar dikilecek. Siz de sahiplendiğiniz fidanların adınıza dikileceği alanda etkinliklere katılabilirsiniz.


Fidan Sahiplenme

İnternetten gelecegenefes.com sitesine girerek fidan sahiplen butonuna tıklayın. Ardından adınızı ve mail adresinizi yazdıktan sonra fidanınızın nereye dikileceğini seçebilirsiniz. Bu aşamaları tamamladığınızda adınıza katılım belgesi düzenleniyor. Sadece birkaç saniyenizi ayırarak Türkiye’nin yeşil geleceğinde söz sahibi oluyorsunuz.

Fidan dikim etkinliklerine katılmak için gelecegenefes.com’da yer alan dikim alanlarını inceleyebilirsiniz.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.