DOLAR32,3686% -0.37
EURO34,8082% -0.1
STERLIN40,7091% -0.14
FRANG35,5230% 0.1
ALTIN2.396,29% -1,09
BITCOIN59.021,673.09

ABB’de önemli atama; Faruk Köylüoğlu Başkan Vekilliği’ne getirildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
ABB’de önemli atama; Faruk Köylüoğlu Başkan Vekilliği’ne getirildi
reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevine getirilen Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi Faruk Köylüoğlu, Birlik Haber Ajansı’na (BHA) açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş’ın uygun görmesiyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevine getirildiğini kaydeden Köylüoğlu aldığı büyük sorumluluğun bilinci ile çalışacağını belirtti. Bu görevi kendisine layık gören Yavaş’a müteşekkir olduğunu ifade eden Köylüoğlu “Hep beraber bu sorumluluğun altından kalkacağız” dedi.

“Kibrin olmadığı yerde, az lafla çok iş yapıldı”

Mansur Yavaş’la birlikte 2019 yılında seçim koordinatörü olarak görev aldığını hatırlatan Köylüoğlu her iki dönemi kıyaslama şansına sahip olduğunu söyledi. Köylüoğlu şöyle konuştu:

“2019 yılında 3 buçuk ay boyunca sabah saat 8, gece saat 12’ye kadar çalışma sergilemiştik. Bu sefer Mansur Yavaş belediyeciliği ve artı olarak kazanımlarını gözlemleme imkanımız oldu. Hem kırsalda hem de şehir içerisinde vatandaşa sosyal belediyecilik, Mansur Yavaş belediyeciliği ne demek o kadar güzel yansıtılmış ki onun bir hasadı olacaktı. Bu hasat o kadar verimli geldi ki iki katı bir farkla seçimin alınması ile sonuçlandı. Tabi bu Mansur Yavaş’ın kişiliği ile de alakalı. Kibrin olmadığı yerde az lafla gerçekten çok iş yapılarak ve halka dokunulan hizmetlerle gerçek belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstererek alınabilecek bir sonuçtu”

“Ankara daha büyük hizmetlere kavuşacak”

Yeni dönemde de çok daha iyi şeyler yapılacağına inandığını kaydeden Köylüoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Önceki dönem Mansur Yavaş büyükşehir meclisinde azınlıktaydı. Ama bu kez büyük bir çoğunlukla gelindiği için mecliste çoğunluk desteği de mevcut. Bununla beraber çok daha iyi hizmetler olacak. Bende Çankaya Belediyesi’nden meclise girdim. Daha ilk meclis açılır açılmaz 5 yıldır onaylanmayan bir arıtma tesisinin yenilenmesi gibi Ankara halkının menfaatine olan hizmetlerin önü açıldı ve kabul edildi. Ankara daha büyük hizmetlere kavuşacak. Buna inancımız sonsuz”

“Mansur Yavaş belediyeciliği marka olacak”

Mansur Yavaş belediyeciliğinin sadece Ankara için değil Türkiye geneli, hatta dünya çapında bir marka olacağını düşündüğünü ifade eden Köylüoğlu, “50 yıldır yapılmayan altyapı ve üstyapı yatırımları yapıldı. Neticede insana dokunuldu, insana hizmet götürüldü. Hiçbir ayrım gözetilmedi. Bu ayrımın gözetilmemesi sonuç olarak sandığa yansıdı. Faaliyet raporu mecliste oylandı ve onaylandı. Mansur Yavaş meclis açılışında faaliyet raporunun oylanmasına geçilmeden, ‘Faaliyet raporu net bir şekilde aslında halk tarafından yüzde 60’la onaylandı’ dedi. Dolayısıyla yapılan çalışmalar yeni dönemde daha büyük hizmetlere yol açacak” diye konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevine getirilen Faruk Köylüoğlu, Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar’a konuştu. 

Faruk Köylüoğlu Kimdir?

Faruk Köylüoğlu, Türk siyasetinin ve iş dünyasının önemli bir ismi olarak öne çıkıyor. Ankara’nın yerel siyaset sahnesinde etkili bir rol oynayan Köylüoğlu, aynı zamanda İYİ Parti’nin kurucular kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde bulunmuş ve parti içinde siyasi kariyer yapmıştır. Aynı zamanda başarılı bir işadamı olan Köylüoğlu, tekstil sektöründe faaliyet göstermektedir. Bu bağlamda, Faruk Köylüoğlu’nun hayatı, kariyeri ve siyasi katkıları yakından incelenmeye değerdir.

İşte, bu önemli figürün yaşamına dair daha fazla bilgi…

İYİ Parti Ankara İl Başkanı olarak tanınan ve Ankara’da 1963 yılında doğan Köylüoğlu, hem iş dünyasındaki başarısı hem de siyasi katkılarıyla bilinir. Gazi Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olan Köylüoğlu, iş hayatına tekstil sektöründe başlamış ve halen bu sektörde faaliyet göstermektedir. Aynı zamanda İYİ Parti’nin kurucular kurulunda yer almış ve Ankara Milletvekili adayı olmuştur. Genel İdare Kurulu üyeliği gibi önemli pozisyonlarda da yer almış olan Köylüoğlu bir dönem İYİ Parti siyaset okulu başkanlığı görevini yürüttü. İyi Parti’den istifa eden Köylüoğlu, CHP’den Çankaya Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. Faruk Köylüoğlu’nun hayatı ve kariyeri, Ankara’da ve Türk siyasetinde önemli bir yere sahiptir.

YORUM YAP