DOLAR32,4269% 0.2
EURO34,8382% 0.11
STERLIN40,7090% 0.28
FRANG35,7145% 0.49
ALTIN2.398,64% 0,08
BITCOIN59.356,113.162

AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan’dan Çiftçilere Destek

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK Parti Çankırı İl Başkanı Erdoğan’dan Çiftçilere Destek
reklam

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, TMO’da ürün teslimi yapan çiftçileri ziyaret etti, sıkıntılarını dinledi.

AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, Çankırı Toprak Mahsulleri Ofisi’ni (TMO) ziyaret etti. Burada çiftçilerle görüşen Erdoğan, çiftçilerin yaşadıkları problemler hakkında da bilgi aldı.

Çiftçilerle samimi bir şekilde ilgilenen Başkan Erdoğan, çiftçilerin bekleme alanındaki ihtiyaçları doğrultusunda AFAD’la görüşülerek iki adet seyyar lavabo yapıldığını açıkladı.

Ürünlerini teslim etmek için bekleyen çiftçilere ikramlarda bulunan Koray Erdoğan, ‘’Ben de çiftçiyim. Çiftçilerimizin sorunlarını yakından biliyorum. TMO yetkililerimizle el ele vererek tüm sorunları çözüme kavuşturacağız.’’ dedi.

“Çiftçilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”

Başkan Erdoğan, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, bu sene rekoltenin fazla olmasından kaynaklı yoğunluk yaşandığını belirtirken çiftçilere ziyaretlerinin devam edeceğini açıkladı.

Erdoğan, ‘’Bu yıl rekoltenin fazla olmasından kaynaklı TMO’da bir yoğunluk yaşanıyor. Bu elbette oldukça olumlu bir durum. Çiftçilerimizin bekleme alanında rahat etmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Ziyaretlerimiz de devam ediyor. Kızılırmak’ta da kavun çiftçilerini ziyaret ettik. Kızılırmak’ta bulunan ofis binasının yapılmasıyla ilgili talepleri vardı, bunları değerlendirdik. Çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.’’ diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.