DOLAR32,3898% -0.13
EURO34,7716% -0.2
STERLIN40,7477% -0.33
FRANG35,5307% -0.41
ALTIN2.429,35% -0,24
BITCOIN63.643,571.687

AK Parti Çankırı İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

Yayınlanma Tarihi : Google News
AK Parti Çankırı İl Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı
reklam

AK Parti Çankırı İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni yapıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Çankırı İl Başkanlığına atanan Koray Erdoğan, görevinden istifa eden Abdulkadir Çelik’ten görevi devraldı.

AK Parti Çankırı İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan Abdulkadir Çelik, 2019 yılında başladığı görevini Koray Erdoğan’a teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Görev süresince önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Çelik, “Çankırı’mıza hizmet noktasında ilçelerimizi ve ilimizi güzel yerlere getirdik. Burada birlik ve beraberliğin en büyük katkısı oldu. Gece gündüz demeden çalıştık. Çankırı’mıza güzel bir il binası kazandırdık. Netice olarak da her başlangıcın bir sonu var. İl Başkanlığımızı da güzel bir şekilde, alnımız açık başımız dik bir vaziyette kendi talebimizle bıraktık. Hem iş durumundan hem de yeni süreçte önümüzde belediye seçimlerinde taze kan, yeni bir oluşum olmasının daha uygun olacağını düşündük ve güzel bir il başkanlığı temayül aday adaylığı sürecinden sonra Koray kardeşim Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle atandı.” diye konuştu.

Koray Erdoğan da Çankırı Gençlik Kolları’nda üç buçuk yıl görev yaptığını, daha sonra AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarında MKYK’da görev yaptığını belirtti.

Görevlerin gelip geçici olduğunu dile getiren Erdoğan, “Birkaç gün sonra hemen ilçe teşkilatlarımızı ziyaretlere başlayacağız. Köyleri, ilçeleri gezeceğiz. Bu zamana kadar teşkilatımızda görev yapmış herkesle istişare edeceğiz. AK Parti’nin kuruluşundan bu zamana görev yapmış herkes bir bütün olacak. Hep birlikte olacağız, herkesle istişareli şekilde gideceğiz. Teşkilata faydası olacak emeği olan herkesle bir bütün şekilde önümüzdeki yerel yönetim seçimlerine çok güçlü bir şekilde hazırlanacağız. Bu davada bu yaşta görev almak benim için çok büyük bir onur çok büyük bir şereftir.” dedi.

Ayrıca devir teslim töreninin basına kapalı yapılan bölümünde  duygusal anlar yaşandığı da gelen bilgiler arasında.

Abdulkadir Çelik ve Koray Erdoğan birbirlerine hediye taktim ederek program sona erdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.