DOLAR32,5864% 0.03
EURO34,9378% 0.1
STERLIN40,6372% 0.17
FRANG35,7529% 0.07
ALTIN2.429,11% -0,04
BITCOIN66.726,86-0.402

Ak Parti Olağan Kongreleri Kurşunlu ile Başladı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Ak Parti Olağan Kongreleri Kurşunlu ile Başladı
reklam

Ak Parti 7. Olağan Kongre Sürecini Kurşunluda Başlattı.

AK Parti İl teşkilatı 7.Olağan Kongre Sürecini Kurşunlu İlçe Kongresi ile Başlattı.

Kurşunlu ilçesinde tek adayla gidilen kongreye İlçe Başkanı Abdullah KARAŞAHİN tekrar aday gösterildi. Abdullah KARAŞAHİN ve listesi Delegelerin kullandığı oylar ile Ak Parti Kurşunlu İlçe Başkanlığı görevine devam edecek.

İl Başkanı Çelik yaptığı açıklamada “AK Parti 7. Olağan Kongre sürecimize Kurşunlu İlçe Kongremizle birlikte başladık. Büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiğimiz Kongremize Milletvekillerimiz, İl Koordinatörümüz, Belediye Başkanlarımız, İl Genel Meclis Başkanımız, İlçe Başkanlarımız ve Tüm Çankırı Teşkilatımız katılım sağlayarak bu güzel Teşkilat buluşmamızı taçlandırdılar.

Kurşunlu AK Parti İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Abdullah Karaşahin Başkanımıza ve ekibine başarılar diliyor, Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Kurşunlu İlçe Halk Eğitim Salonunda gerçekleşen kongreye partililerin ilgisi yoğundu. Çankırı Milletvekili Ak Parti Grup Başkan Vekili M.Emin AKBAŞOĞLU, Çankırı Milletvekili Salim ÇİVİTCİOĞLU, Akparti Çankırı İl Başkanı Av. Abdulkadir ÇELİK, Ak Parti Genel Merkez İl Koordinatörü Şengül KARSLI İl ve Kurşunlu İl Genel Meclis Üyeleri, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir KAYMAK Ve AK Partili İlçe Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe başkanları, Köy ve Mahalle muhtarları ile yaklaşık 500 kişinin Katılımıyla Gerçekleşti.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.