DOLAR32,5501% 0.01
EURO35,0241% 0.44
STERLIN40,6822% 0.16
FRANG35,6050% 0.1
ALTIN2.428,31% 0,21
BITCOIN64.351,79-3.375

Akparti’den Eski İlçe Başkanlarına Vefa

Yayınlanma Tarihi : Google News
Akparti’den Eski İlçe Başkanlarına Vefa
reklam

Vefa Yemeğinde Buluşan Ak Parti Çankırı eski İlçe Başkanlarına Cumhurbaşkanı, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönderdiği Teşekkür Belgesini Takdim Ettiler

Çankırı AK Parti İl Başkanlığı tarafından, Koç Otel’de geçmiş dönem ve görevdeki ilçe başkanlarına yönelik vefa yemeği düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik, “2001 yılında erdemliler harekatı olarak doğan bu kutlu yürüyüşte Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayarak ilk günden itibaren partimizin bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri olan kurucu başkanları ilçe başkanları hepinizin bu parti üzerinde emekleri çok büyük. Bizden daha önce başlayarak bu kutlu yürüyüşü, bu bayrağı diğer arkadaşlara devrederek partimizi en iyi yerlere getirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Her birimiz mahallelerde köylerde en ufak mecralara kadar hepiniz çok büyük çalışmalar yaptınız bu çalışmaları sonraki ilçe başkanlarına devrettiniz ve arkadaşlarımız da aldıkları bayrağı en yüksek yere ulaştırmak için var güçleriyle mücadele ediyorlar. Bizler bu bayrağı en iyi yerlere taşımak için tüm teşkilatımızla sürdürüyoruz” dedi.
cankiri-salimm003haber18

Çankırı alakalı açıklamalar yapan Başkan Çelik, “Yol çalışmalarımız başladı. Çevre yolu Korgun Kurşunlu yolu ve yakın zamanda Şabanözü Çubuk yolunda da çalışmalar başlayacak. Eldivan orta ilçelerinde doğalgazımız hayırlı uğurlu olsun. Doğalgaz olmayan ilçelere de doğalgaz kazandırmak için çalışmalar sürüyor. IPA projesi için önceki belediye başkanlarımızın çalışmaları olmuştu bizde son belediye ziyaretimizde milletvekilimiz Çivitcioğlu’nun girişimleriyle bu projeyi altın tepsi için belediyemize teslim ettik bunun takibi ve bunun takibi belediyeye ait. Önceden IPA projesi durduruldu iptal edildi gibi bizi suçlayıcı haberler çıkmıştı. Salim Çivitcioğlu Bakanlığa gitti öğrendi ki iptal edilmesi veya başka ile kaydırılması gibi bir durum değildi. Bizim takiplerimiz de IPA projesi onaylandı. Çankırı’ya yapılan hizmet hepimize yapılan hizmettir. Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu projenin takibi belediyeye aittir. Burada emeği geçen önceki dönem belediye başkanlarımız İrfan Dinç’e Hüseyin Boz’a teşekkür ediyorum. Her alanda emeği geçen partimizin tüm emektarlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra da bu tür çalışmalarımız devam edecek” dedicankiri-teseekuur003haber18Milletvekili Salim Çivitcioğlu, ” Biz hizmetimizi verelim, kim ne konuşursa konuşsun. Bunları yapan AK Parti, bugün bunun uygulayıcısı başka parti. Önemli Olan halkımızın hizmetle buluşması. Şu an teşekkür edecek bir durum yok. Çalışmalar başlar ve halkımız hizmete kavuştuğunda teşekkür ederiz. Önemli Olan halkımızın hizmetle buluşması”dedi.

Milletvekili Akbaşoğlu “Türkiye kendine güvenen bir ülke. Türkiye yüzde 20’lerden yüzde 70’lere milli savunma sanayini çıkartan kendi uçak gemisini denize indiren, tanklarıyla helikopterleriyle Türkiye gücüne güç katan İHA, SİHA gibi düşmanların teröristin başını ezen bir ülke konumuna geldi.

Türkiye bugün teknolojide dünya devleriyle yarışıyor. Bütün bu başarıların milli başarıların altında, bütün bu hizmetlerin altında imza atanlar teşkilatlarımızdır, AK Parti’dir. Bunu yürekten söylüyorum. 80 yıldır yapılmayan işler yapılmış ve başarı elde edildi.”dedi

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.