BIST 100
13.274,02 0,57%
DOLAR
48,8376 0,11%
EURO
55,7285 -0,28%
GRAM ALTIN
6.730,19 -1,53%
BITCOIN
84.819,00 -1,68%
FAİZ
39,46 -0,43%
GÜMÜŞ GRAM
101,35 -3,64%
GBP/TRY
64,8260 -0,41%
EUR/USD
1,1402 -0,41%
BRENT PETROL
97,41 2,23%
ÇEYREK ALTIN
11.000,42 -1,57%
Çankırı Parçalı Bulutlu
Çankırı hava durumu
20 °
  • ANASAYFA
  • Politika
  • Antalya’da Akseki kreşi hizmet vermeye başladı – Birlik Haber Ajansı

Antalya’da Akseki kreşi hizmet vermeye başladı – Birlik Haber Ajansı

i-m-g-5297.jpeg

ANTALYA-BHA



Kumluca‘da 26. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali heyecanı başladı!

Kumluca‘da 26. Geleneksel Tarım ve Seracılık Festivali heyecanı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kadınların çalışma hayatında daha çok yer alabilmesi ve ailelerin çocuklarını güvenle bırakabilmesi için başlattığı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi Projesi hizmet ağını genişletiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akseki Belediyesi’nden devraldığı çocuk kreşi ve gündüz bakımevinde gerekli düzenlemeleri yaparak, kreşi vatandaşın hizmetine açtı. 40 öğrenci kapasiteli kreş, hizmet kalitesi ve eğitim anlayışı ile halkın takdirini kazanarak önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Akseki kreşinde 4 personel, yemekhane, oyun salonu, çocuk parkı, 2 sınıf ve uyku odası bulunuyor.

AKSEKİ’YE YAKIŞIR HİZMET

Büyükşehir Belediyesi Akseki Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde görevli Aydan Çetin, Akseki Belediyesi’nden kreşin devir işlemlerinin tamamlandığını ve Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet vermeye başladığını belirterek, “4 personelimiz ile birlikte şu anda 18 çocuğumuza eğitim veriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’in öncülüğünde Akseki’ye yakışır hizmet sunmanın gururunu yaşıyoruz. Kreşimizde yeni sınıflarımızı yakın zamanda açacağız. Tam kapasiteye çıktığımızda 40 çocuğumuza eğitim vereceğiz. Vatandaşlarımızdan gelen talep oldukça yoğun bu talepleri karşılamak için çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.