BIST 100
14.274,02 0,10%
DOLAR
46,6235 0,14%
EURO
53,1353 0,23%
GRAM ALTIN
6.124,20 1,58%
FAİZ
40,33 -0,79%
GÜMÜŞ GRAM
88,96 2,65%
BITCOIN
60.066,00 1,18%
GBP/TRY
61,6215 0,11%
EUR/USD
1,1392 0,19%
BRENT
71,96 -4,38%
ÇEYREK ALTIN
10.013,07 1,58%
Çankırı Parçalı Az Bulutlu
Çankırı hava durumu
23 °
  • ANASAYFA
  • Gündem
  • Antalya’da kreş servisinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk saatler sonra parkta bulundu – Birlik Haber Ajansı

Antalya’da kreş servisinde kaybolan 3 yaşındaki çocuk saatler sonra parkta bulundu – Birlik Haber Ajansı

samet222-kopya-kopya-kopya-kopya-64.jpg

ANTALYA-BHA

Antalya’da sabah saatlerinde ailesi tarafından kreş servisine teslim edilen 3 yaşındaki bir çocuk, tam sekiz saat boyunca kayıptı. Minik çocuk, saatler sonra Kepez’de bir parkta, yapayalnız bir şekilde bulundu. Anne Aziza Ilgaz’ın “Çok korktum, deli gibi oldum. Öldü dedim, çocuk öldü.” sözleri yaşanan travmanın büyüklüğünü gözler önüne seriyor.

Kreş servisleri, ebeveynlerin çocuklarını emanet ettikleri en önemli sistemlerden biri. Bu sistemin en temel görevi, çocukları güvenle kreşe ulaştırmak ve aynı şekilde ailelerine geri teslim etmektir. Ancak bu olay, bu güven zincirinin nasıl kolayca kırılabildiğini gösteriyor. Henüz 3 yaşında olan bir çocuğun servisten nasıl kaybolduğu, neden fark edilmediği ve saatler boyunca neden kimsenin haberi olmadığı gibi sorular cevap bekliyor.



Antalya'da ölü caretta caretta sahile vurdu

Antalya'da ölü caretta caretta sahile vurdu

SEKİZ SAATLİK KABUS

Dış dünyaya karşı savunmasız olan bir çocuğun sekiz saat boyunca tek başına kalması, sadece bir ihmal değil, aynı zamanda ciddi bir güvenlik zaafiyeti. Baba Murat Ilgaz’ın “Üç yaşında ve yedi sekiz saat dışarıda kalıyor. Çok korktuk.” sözleri, yaşanan paniği ve aile üzerindeki yıkımı özetliyor.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.