DOLAR32,5038% 0.08
EURO34,7826% -0.12
STERLIN40,2943% -1.04
FRANG35,7169% 0.28
ALTIN2.499,53% 0,61
BITCOIN2.118.8462.037

Bakan Koca ve Bilim Kurulu Üyeleri Canlı Yayında Aşı Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Bakan Koca ve Bilim Kurulu Üyeleri Canlı Yayında Aşı Oldu
reklam

Çin aşısının kullanım onayı almasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Bilim Kurulu üyeleri Ankara Şehir Hastanesinde koronavirüs aşısı oldu. Bakan Koca, ‘’Aşılama çalışmasının milletimize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.

Çin’in CoronaVac aşısına “Acil Kullanım Onayı” vermesinin ardından ilk aşı Ankara Şehir Hastanesinde Bakanı Koca’ya ve Bilim Kurulu üyelerine yapıldı. Aşılamanın başlamasıyla tünelin ucundaki ışığın göründüğünü belirten Koca, ‘’Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum’’ ifadesini kullandı.

Eski Günlere Dönmek İçin Aşı Gerekli

Koca, ‘’Normal hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor’’ dedi.

Koca, aşı olduktan sonra “Aşılama programının milletimize hayır getirmesini umuyorum. Bugün aşının dünyada başlamasıyla birlikte bu ışığı görmüştük birlikte. Önümüzdeki günlerin aydınlık olacağına inanıyorum. Milletimize, memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Herkesin de mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Çünkü bu hastalıktan korunmanın en büyük yollarından biri aşı. Aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor” şeklinde tuzla escort konuştu.

Tüm Türkiye’de Başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın aşılama için Perşembe ya da Cuma gününü işaret etmesinin ardından ilk aşı Bakan Koca’ya ve Bilim Kurulu üyelerine yapıldı. Yarından itibaren tüm Türkiye’de sağlık çalışanlarının aşılanmasına başlanacak.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.