DOLAR32,3797% -0.19
EURO34,7311% -0.04
STERLIN40,6240% 0.12
FRANG35,4846% 0.03
ALTIN2.433,23% -0,22
BITCOIN62.807,16-1.318

Bakan Yumaklı, Ürgüp’te Seçim Ofisini Açtı

Yayınlanma Tarihi : Google News
Bakan Yumaklı, Ürgüp’te Seçim Ofisini Açtı
reklam

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız’ınseçim ofisi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından açıldı.

featured

Bakan Yumaklı, Ürgüp’te Seçim Ofisini Açtı

nevşehir-bha

Cumhuriyet Mahallesi Mehmet Akif Bulvarı Fabrika Caddesi üzerinde açılan seçim ofisinin açılışını Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile birlikte Ak Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Savran, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Ak Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fahri Yıldız, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Doğan Derin birlikte gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaptığı açıklamada; “Ürgüp gibi doğal ve kültürel güzellikleri sınırları aşan bir ilçeye Gerçek Belediyecilik yakışır. Seçim Ofisi açılışımızı teşkilatımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. 31 Mart’ta eser ve hizmet belediyeciliğiyle Ürgüp’ü daha da ileriye taşıyacak Belediye Başkan Adayımız Fahri Yıldız’a çalışmalarında başarılar diliyorum.  Ürgüp için Hazırız Kararlıyız” dedi.

Bakan Yumaklı, Ürgüp’te Seçim Ofisini Açtı

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.