DOLAR32,5339% -0.06
EURO34,8876% 0.02
STERLIN40,6645% 0.18
FRANG35,6888% -0.04
ALTIN2.431,43% 0,05
BITCOIN66.396,00-0.605

Başkan Çelik’ten Güvenlik Görevlileri ile ilgili açıklama

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Çelik’ten Güvenlik Görevlileri ile ilgili açıklama
reklam

Ak Parti İl Başkanı Av. Abdulkadir Çelik gönderme merkezinde göreve başlayan geçici güvenlik görevlileri ile ilgili açıklama yaptı.

Çelik yaptığı açıklamada “Yeni bir kadrolu personel istihdamı ve atanması söz konusu değildir” dedi.

İl Başkanı Çelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Çankırı geri gönderme merkezi AB projesi olarak inşa edilmiş olup mevcut personel istihdamı da proje süresi uyarınca yaklaşık 6 aylığına proje bütçesinden karşılanmaktadır.

GELEN PEREONEL KAPANAN KAMPLARDAN GELDİ
Son 1 yıl içerisinde Suriyelilerin kaldığı 12 kamp kapatılmış ve bu kamplarda çalışan temizlik ve güvenlik personelleri acil ihtiyaç bulunan geri gönderme merkezlerine geçici görevlendirilmişlerdir.

GÖREV SÜRELERİ 6 AY İLE SINIRLI
Bu görevlendirmeler kapsamında Çankırı Geri Gönderme Merkezine de geçici görevlendirme yapılmış olup yeni bir kadrolu personel istihdamı ve atanması söz konusu değildir. Bu personelin geçici görev süreleri 6 ayla sınırlı olup görev süreleri dolduğunda kadrolarının bulunduğu illere geri gönderileceklerdir.

Bu Bilgiler İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmelerde tarafımıza iletilmiş olup bunun dışında gerçekle ilgisi olmayan Partimizi, Milletvekillerimizi ve İlgili Kurumları suçlayıcı haber ve yorumlara itibar edilmemesini özellikle istirham ediyorum.” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.