DOLAR32,3313% 0.01
EURO35,0061% -0.23
STERLIN40,9378% 0.06
FRANG35,8918% 0.06
ALTIN2.321,86% 0,06
BITCOIN2.294.7702.388
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Başkan ÇİLHAN Güven Tazeledi !

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Başkan ÇİLHAN Güven Tazeledi !
reklam

Ak Parti’de Bir süredir ara verilen kongreler yeniden başladı.

Pandemi kurallarına riayet ederek 100. Yıl Kültür Merkezinde gerçekleşen AK Parti Çankırı Kadın Kolları 6. Olağan Kongresinde Başkan Melike Çilhan başkanlığa seçildi.

Gerçekleşen Kongreye Çankırı Milletvekilleri Muhammed Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu’nun yanı sıra Ak partili siyasetçiler ile vatandaşlar katıldılar.

AK parti Grup Başkan Vekili Çankırı Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ”Çankırı İl Kadın Kollarımızın 6. Olağan Kongresini büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Yeniden başkanlığa seçilen Melike ÇİLHAN Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize görevlerinde üstün başarılar diliyor, bugüne kadar AK davaya hizmet eden dava kardeşlerime gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu ”Çankırı İl 6. Kadın Kolları Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Bir süre ara verdiğimiz kongrelerimize yeniden start verdik. Pandemi kurallarına riayet ederek gerçekleştirdiğimiz kongremiz hayırlara vesile olsun. Siyasetin zerafeti hanımefendilerimize başarılarının devamını diliyor ,yenilenen teşkilatlarımızla hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam ediyoruz.” dedi.

Başkan Melike Çilhan yaptığı konuşmasında da ”Sayın Divan, Sayın Grup Başkanvekilim, Sayın Genel Merkez Kadın Kolları Dış İlişkiler Başkanım, Sayın İl Başkanım, Sayın İl Milletvekilim, Sayın Ankara Milletvekilim, Sayın İl Genel Meclis Başkanım, Sayın İl Gençlik Kolları Başkanım, Sayın İlçe Başkanlarım, Sayın İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, Sayın İlçe ve Belde Belediye Başkanlarım, Sayın Geçmiş Dönem İl Başkanlarım, İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kolları Başkanlarım, Belediye Başkanlarım, Teşkilatımızın her kademesinde görev almış kıymetli teşkilat mensuplarımız, Delegelerimiz, STK’larımızın Kıymetli Temsilcileri ve Değerli Basın Mensubu Arkadaşlarımız 6.Olağan Çankırı İl Kadın Kolları Kongremize hoş geldiniz.

Allah’ın selamı ile selamlıyor en derin saygılarımı sunuyorum.

Bizler Ak Kadınlar olarak her karanlığın bir aydınlığı olduğuna inanan teşkilatlarız. Sayın Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durarak mücadelemize devam istanbul escort girls edeceğiz.

Ak Parti’nin gücü milletimizin derdiyle dertlenip, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilme düsturundan gelmektedir.

Çankırı Ak Parti Kadın Kolları olarak 11 İlçe, 3 Belde, 95 Mahalle, 371 Köy Başkanlarımız ve Yönetimleri ile birlikte 2020 yılında Gönül Seferberliği çalışması kapsamında 2500 yeni üye kaydı gerçekleştirerek Kadın Üye sayımızı 15.400’e yükselttik. Gelinen bu durumda, Çankırı Ak Parti Teşkilatının %45’ni Kadınlarımız oluşturmaktadır. Mevcut 736 sandığımıza her sandıkta 3 Kadın Üyemiz olacak şekilde Sandık Yönetim Kurullarımızı oluşturma çalışmalarına başladık.

2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize de hep birlikte inşallah erişeceğiz.

Kadınlar fedakar insanlarıdır. Yeri gelir Erzurum da Kara Fatma olur , Balkanlar dan Kafkaslara kadar cephe cephe dolaşır. Yeri gelir Şerife Bacı olur bu yolda kendisi de şehadete yürür. Yeri gelir Nene Hatun olur. Yıldız Gürsoy olur , 15 Temmuzda hain darbecilerin karşısına yiğitçe dikilerek şehadete ulaşır. Kadınlarımızın tarihe altın harflerle yazılacak hikayeleri vardır. Bizlerde Şerife Bacılar , Nene Hatunlar , Yıldız Gürsoyları örnek alarak bu siyaset sahnesinde Sayın Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Lütfiye Selva ÇAM’ın önderliğinde bu dava da yer almaya gayret edeceğiz.

Kuruluşundan bu güne, davamıza hizmet etmiş olan İl İlçe Kadın Kolları Başkanlarıma ve Yönetimlerine ayrı ayrı teşekkür ediyor birlik beraberlik içinde hizmet etmeyi temenni ediyorum.

Millete hiçbir Gelecek vadetmeyen ve hiçbir derdine Deva olmayanlardan olmadık, olmayacağız. Ak Parti milletin partisidir. Bu davaya gönül veren, hizmet etmek isteyen herkesi partimizde görmek bizi çok mutlu edecektir.

Malumunuz üzere bütün dünyada ve ülkemizde görülen korono Virüs (Covid 19) salgınından tedbirlere uyarak üstesinden geleceğimize inancım sonsuzdur.Bu salgında vefat edenlere Allahtan rahmet hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Ayrıca bu süreçte fedakarca hizmet eden başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluş çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

6. Olağan Kongremizin Hayırlara vesile olmasını temenni eder. Katılımlarınızdan ötürü hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım. Allah’a emanet olunuz.” dedi.