DOLAR32,3767% 0.16
EURO35,0559% -0.16
STERLIN40,9829% 0.16
FRANG35,9249% 0.19
ALTIN2.325,03% 0,20
BITCOIN2.281.1840.006
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Başkan ÇİLHAN “Halkımızın Güveni Devam Ediyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Başkan ÇİLHAN “Halkımızın Güveni Devam Ediyor”
reklam

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı Tarafından başlatılan ve yürütülen Ev ziyaretleri kapsamında üyelerin ve bir çok vatandaşla iletişim kurarak sorunlarını dinleyip iletişimi koruyor.

Çankırı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melike ÇİLHAN ve yönetim kurulu tarafından organize edilen ev ziyaretlerinde halkın çeşitli sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretme noktasında çabalıyorlar.

Yapılan ev ziyaretlerine yönelik açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Melike ÇİLHAN, “Üyelerimizin tamamıyla cumhurbaşkanımızın selamıyla birlikte evlerinde ziyaret ediyoruz. Hasbihal ederek görüş ve taleplerini dinliyoruz. Olumlu bir şekilde dönüt alıyoruz. Mümkün olduğunda her gün 2 3 aileyi ziyaret ediyoruz. Ailelerimizin taleplerini ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnsanların şahsı sıkıntıları ya da Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgililerini dile getiriyorlar. Halkımızın hala AK Parti’ye güveni devam ediyor. Bu tarz çalışmalarla halkımızla iç içe olalım hemde iletişimimizi sürekli devam etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yönetim kurulundan oluşan 4’er kişilik ekiplerimizle Gitmeden önce arıyoruz ve müsaitler ise ziyaretlerine gidiyoruz. Yapılan ve yapmayı düşündüğünüz icraatlardan bahsediyoruz. Üyelerimizle hem evlerinde ziyaret ediyoruz hemde sürekli telefonda konuşarak iletişimizi sürekli devam ettiriyoruz. Kadınlarımızın her zaman birlik beraberlik içerisinde olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu şekilde çalışmalarımız sürmeye devam edecek.” İfadelerine yer verdi.