DOLAR32,3786% 0.16
EURO34,9653% -0.34
STERLIN40,9761% 0.21
FRANG35,9171% 0.13
ALTIN2.325,61% 0,22
BITCOIN2.263.167-1.161
Haber ServisiTÜM YAZILARI

Başkan Esen, Her Cuma Vatandaşla Buluşacak

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Esen, Her Cuma Vatandaşla Buluşacak
reklam

Esen’den “Halk Günü” Mesaisi

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, düzenlediği “Halk Günü”nde hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinledi. İstek ve şikâyetleri tek tek not aldıran Esen, kısa sürede çözüme kavuşacak durumlar için birim müdürlerine talimat verdi.

Çankırı Belediyesi, Cuma gününü “Halk Günü” olarak belirledi. Her hafta Cuma günü vatandaşlar ile bir araya geleceklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, yılın ilk halk gününde onlarca vatandaş ile yüz yüze görüşerek onları makamında ağırladı. Vatandaşların istek ve önerilerinin yanı sıra şehrin ihtiyaç duyduğu projeler hakkında da istişare eden Esen, “Belediye, halk için vardır. Halkımızdan aldığımız gücü, hizmetlerimizle halkımıza vermek istiyoruz. Onlarla iç içe olmaya, istek, şikâyet ve önerilerini dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca vatandaşlarımızdan gelen proje ve fikirleri de değerlendirmek istiyoruz. Belediyemizin kapıları halkımıza her zaman açık.” dedi.

Esen, Çankırı’yı üretken, ekonomik ve yaşanabilir bir kent haline dönüştürecek hizmet yolunda en büyük destekçilerinin yine Çankırı halkı olacağını ifade etti.