DOLAR32,5947% 0.36
EURO34,8625% 0.35
STERLIN40,6439% 0.11
FRANG35,9108% 0.86
ALTIN2.493,51% 0,36
BITCOIN2.137.9534.637

Başkan Esen Mezarlık Hizmetleri Personeli ile Buluştu

Yayınlanma Tarihi : Google News
Başkan Esen Mezarlık Hizmetleri Personeli ile Buluştu
reklam

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan Mezarlık Hizmetleri çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Esen, özellikle pandemi sürecinde büyük bir fedakârlık ve titizlik gösteren Mezarlık Hizmetleri personeliyle buluşmasında mesai arkadaşlarına gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

2020 yılı çalışma programı üzerine birimlerle tek tek istişare eden Başkan Esen, Mezarlık Hizmetleri kapsamında yapılan çalışmaların Çankırı halkından takdir topladığını söyledi.

Doğumdan ölüme kadar vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Esen, ‘’Corona virüs salgını sürecinde vatandaşlarımızın en acı günlerinde mezarlık hizmetleri personelimiz görevlerini aksatmadan sürdürdü. Vatandaşlarımıza son görevimizi yerine getirirken belediye çalışanlarımız bu sorumluluğu hassasiyet ile yürüttü. Cenaze hizmetlerimiz kapsamında salgına karşı önlemlerimizi artırdık. Emeğini ve alın terini esirgemeyen tüm mesai arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Esen, personeller ile bir araya gelerek çalışmalar hakkında yapılacak istişarelerin devam edeceğini ve personelin istek, öneri ve beklentilerinin dinleneceğini ifade etti.

 

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.